Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czesanie

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się czesać? Na lewo czy na prawo? Mi jest wygodniej na lewo, ale chyba dziwnie to wygląda.

Opublikowano

najlepiej to do tyłu niczym włoski alvaro

ja tam się czeszę na moje prawo i jakos dobrze jest. 

to zalezy tez od długości włosów. decyzja należy tylko i wyłącznie od ciebie. uczesz się raz na prawo raz na lewo i zobacz jak ci lepiej po prostu :)

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Ja mam grzywke na lewo, moje włosy już sie same układają po latach noszenia takiej samej fryzury, ale ja mam chyba łatwiej z długimi włosami :P Ty sie czesz jak Ci lepiej i wygodniej.

Opublikowano

Kłamca :/!

Mam w tej chwili włosy.. tak patrze na oko i myślę 1-2cm. Wstaję rano i nie czeszę się. To tyle jeśli chodzi w która stronę.

; )

Opublikowano

• Kłamca :/!

Mam w tej chwili włosy.. tak patrze na oko i myślę 1-2cm. Wstaję rano i nie czeszę się. To tyle jeśli chodzi w która stronę.</p>

To nie udzielaj się, gdzieś napisałem słowo grzywka? Moje włosy nie są tak długie, jak np. u multiego, tylko je zapuszczam. Mam po bokach krócej, a na górze dłuższe włosy. I od kiedy fryzura jest wyznacznikiem płci?

Teraz uznałem, że lepiej będzie do góry.

Opublikowano

Wiedzialem, ze wpadnie wyznawca jedynych i slusznych wlosow, ktory powie, ze dluzsze wlosy niz 1.5cm sa niemeskie...

Opublikowano

Ja się w ogóle nie czesze, jak masz krótkie włosy to nie ma czego czesać. Wstaje i chodzę cały dzień tak, jak mi się ułożą i jest zajebiście. Ewentualnie jak mi odrosną to czasem przegarnę ręka jak mi gdzieś odstaje na sucho przy lustrze i tyle.

Opublikowano

Zależy na którą stronę Ci się lepiej układają, też wolę na lewo.

Opublikowano

Jak wyżej, sprawa indywidualna, u każdego inaczej to wygląda. Tylko pamiętaj, że w lustrze widzisz na odwrót xD

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...