Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disconnect from server

HubabubaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, otóż jak wbijam na serwer jakikolwiek to muszę trochę odczekać aby gra mi się wczytała i zanim mi się wszystko wczyta wrzuca mnie na ekran startowy i pisze "Disconnect from server". Jak temu zaradzić ?

Opublikowano

słaby:

intel pentium dual cpu t3200 2ghz

2gb ram

nvidia geforce 9200m gs

Ale to nie chodzi o sprzęt bo mnie wczytuje tylko że wyrzuca z serwa za nic

Opublikowano

Nie ma. Słaby komp.

Jedynie możesz całą grafikę na LOW dać i wyłączyć cienie, zmniejszyć rozdzielczość i dać priorytet na wysoki by jak najwięcej FPS'ów mieć i może ci wejdzie

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Kick i kick. Zmienic karte graficzna, bo to naprawde "archiwum X" i nie ma sie co spinac. Mozesz kupic jakas uzywke, ja ostatnio sprzedalem GF 8800 GT i zasilacz za 130 zl. Dodasz do tego 2 GB ram za 80 zl i masz "w miare" cos sensownego. Wiem, ze czasami te 200 zl. jest poza Naszymi mozliwosciami (a gdzie tu jeszcze procesor) ale tak to niestety wyglada. Osobnym tematem jest optymalizacja ISS, ktora jest masakryczna. Chociaz jak spojrzec co sie wyrabia w DayZ SA, to wcale tak zle nie wyglada ;)

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...