Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Essentialsem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Problem z essentialsem iż jest to tak 

Gdy wklejam moj skonfigurowany essentials z kitami itp to jak wpisuje essentials relode to tworzy mi się drugi confing i zapisuje się jako ten nowy. Pomocy Pls

Lajk za Lajkiem xD

Opublikowano

Musisz wpisać w notatniku run zapisać jako start.bat i dodać wszystkie pliki i gotowe

Miska-Craft.ench.pl - OTWARCIE 5 grudnia godzina 19 ! Survival + Gildie ! Zapraszamy !

Opublikowano

@UP

Co ty mu K***a gościu pokazujesz?

ON PYTAŁ O PLUGIN nie o startowanie serwera....

Zanim napiszesz (Eday) następny post, wysil swój mózg i popatrz co autor pisze..

@Autor

Joł Pukielcu ;P

Jeżeli w Essentials tworzy się inny config.yml (Plik), to znaczy, że poprzedni był zły....

Wnioskując:

-Twój poprzedni Config był/jest zły i trzeba go poprawić, jeżeli nie chce Ci się zapisać wklejone, to przepisz... Spędzisz te kilka minutek na przepisywaniu. Nie zbawi Cię to, ale przynajmniej będzie działać. Nawet jedna spacja za dużo może rozwalić Ci config, więc lepiej nie wklejać. (Na moim przykładzie <3)

-(TO tylko przypuszczenie) Przeinstaluj Essentials, choć nie sądzę, żeby to była wina pluginu.

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@UP

Joł.

Mam nadzieje, że wszystko działa? Jeżeli nie, to pisz ;P

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Nie oto chodzi,też miałem coś takiego...........Jak coś takiego się robi to oznacza to że essentials jest zle skonfigurowany...............Licze na like!

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...