Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Nerf Lee

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, co myślicie o tym nerfie Lee Sina?

Wd. mnie z tego co wyczytałem już będzie praktycznie nie grywalny -/-

czas szukać nowego maina;c

kogo polecacie?:D

Opublikowano

dokladnie -.-

ulty 600 ->> 250

POMPA

#up

ja kupiłem 3k i chcialem do niego kupić wszystkie skiny, ale widze ze moje marzenia sie nie spelnia [*]

Opublikowano

Szansa zawsze jest, lol

powoli to forum zmierza do epoki tematów "pomóżcie wybrać nick", "czy jest szansa na nerfa", "biją mnie w szkole".. skąd możemy to wiedzieć?

Opublikowano

Zmieni sie caly mechanizm postaci, sightstone będzie bezużyteczny na niego,

według mnie powinien dostać nerfa bo jest broken, ale nie aż takiego

image.png 

Opublikowano

a kogo ciekawego [plejSSSy] polecacie mainowac na topa/mida

mysle nadl zed/kha/riven/yasuo/orianna/ahri

kogo polecacie ? xD

Opublikowano

Szansa zawsze jest, lol

powoli to forum zmierza do epoki tematów "pomóżcie wybrać nick", "czy jest szansa na nerfa", "biją mnie w szkole".. skąd możemy to wiedzieć?

Postaw się na miejscu kolegi "Unlike". Kupi wszystkie skiny do niego, a w najbliższym patchu znerfią go do poziomu nie grywalności. gdzie sens ?

Opublikowano

To jest cholerna protkarska strona, która ma gówno do gadania. Sracie się okropnie, a tego nerfa i tak pewnie nie będzie... Poza tym lee jest bardzo trudny, jak sie nie umie grać to sie nic nie zrobi, brakuje mu energii, trzeba mieć opcykane combosy i zawsze warda przy sobie, nerfu nie będzie.

Opublikowano

To jest cholerna protkarska strona, która ma gówno do gadania. Sracie się okropnie, a tego nerfa i tak pewnie nie będzie... Poza tym lee jest bardzo trudny, jak sie nie umie grać to sie nic nie zrobi, brakuje mu energii, trzeba mieć opcykane combosy i zawsze warda przy sobie, nerfu nie będzie.

5pierwszych gier 10następnych wygrane 7 na 3 lose wszystko lee sinem. So hard :v Skill 2x basck i tak dalej. Rzucasz warda i jednocześnie W. Jedyne co trudne to ult...

top// Yasuo jest teraz op na mida. Na rankedach mam na razie hmm 5/1 chyba, ale kupiłem go w soobote albo niedziele :v

Opublikowano

łoo kuwa . DObrze rozumiem że nerf na ult z 600 > 250 . Pogrzało ? jeśli myślice że to wprowadzą to beka z was ...

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Ciesze się. Ja tym op shitem nie grałem a na jungli w enemy zawsze wymiata. Jest po prostu za mobilny lata hujw wie co po mapie i jeszcze ten kurewski ult. Plusik dla riotu. Modle się żeby mojej ori nie znerfili, pozdro

Opublikowano

Postaw się na miejscu kolegi "Unlike". Kupi wszystkie skiny do niego, a w najbliższym patchu znerfią go do poziomu nie grywalności. gdzie sens ?

A kto Ci kazał kupować wszystkie skiny? Kupowanie skinów jest dobrowolne, i że tak powiem Riot ma to w dupie (podzielam to zdanie)

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

ew mógłby dostac maly nerf na early i maly na late ale nie az tak sam nim zagralem z 400 rankedow i uwazam ze lee pod tanka bedzie "przecietny" jak nie gorzej jak to wejdzie to czas szukac nowego maina

Opublikowano

"Lee Sin, ranged, melee, tanky DPS, assassin, mage, tank, support, and jungler!" Jeżeli komuś to coś mówi, to ta osoba wie że możemy spodziewać się kolejnego żartu ze strony riota pod postacią planowanego nerfa. 

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...