Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PATCH NOTES 4.4

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetne info,jak zwykle od naszego forumowego aktywisty lol'a-Eryka !

A tak btw.to nie podobają mi się te nerfy,ale może być.

Opublikowano

Oficjalnie możecie pisać do supportu o zwrot Kassadina jak i jego skinów. Podali go w "zmiany" czyli reworki a reworki uprawniają Was do zwrotów bez żetonów.

Wybieracie kategorię "Zwroty"

Opublikowano

Czy teraz q kassadina działa jak E morgany ? Chodzi mi o to czy stuny itp. na nas nie działają.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Czyli moge teraz napisać o zwrot kasa ? Czy dopiero po wyjsciu patch'a

I nie podobaja mi sie niektóre nerfy :c Ale co poradzić ;)

Opublikowano

Liczyłem, że Feral Flame wyjdzie w tym patchu ale się przeliczyłem.....
Ech, a już marzyłem o wypróbowaniu tego na Warwicku.......

Walnięcie w Lich Bane, cóż - z tego co zrozumiałem chcą z nim coś jeszcze robić, ale standardowa strategi RITO to znerić tak, aby nie dało się z tym grać, a potem dopiero zbuffować. W końcu wychodzi też rework Kassadina - mam nadzieję, że będzie to teraz ciekawszy champion.....

W sumie nie ma nawet o czym w tym patchu gadać poza może jeszcze VU Heimera. Który jest Suodki.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Nerf vi :C 

Zmiany u nautilusa na +, może w końcu ludzie zaczną doceniać potencjał tej postaci bo naprawde jest mocna. 

Co do lich bane.. wydaje mi się, że robią to przez aktualnie wszechobecną lulu ;c Dużo postaci na tym ucierpi, jednak znowu to nie jest jakiś mega nerf .. nadal będzie warto to składać

Opublikowano

Oficjalnie możecie pisać do supportu o zwrot Kassadina jak i jego skinów. Podali go w "zmiany" czyli reworki a reworki uprawniają Was do zwrotów bez żetonów.

Wybieracie kategorię "Zwroty"

Nie chcą zwrócić kasadina pisałem właśnie ...

Czasami wydaje mi się ze oni tylko czytaja treść tematu a nie jego zawartość bo ich odpowiedzi są dość dziwne ;)

Opublikowano

Nie chcą zwrócić kasadina pisałem właśnie ...

Czasami wydaje mi się ze oni tylko czytaja treść tematu a nie jego zawartość bo ich odpowiedzi są dość dziwne ;)

Pisz kolejny raz, tam różni ludzie pracują xD

Opublikowano

Pisz kolejny raz, tam różni ludzie pracują xD

Jak jeden nie chciał mi zwrócić to kolejni nie będa chcieli (chyba) zaraz kolejny raz napisze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...