Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - KamerMod dodanie itemów,npc

dysonomia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak jak w temacie.

Puki co uporałem się z dodaniem serwera do moda, o dziwo działa :)

Teraz mam problem z itemami których na modzie nie widać. Podjąłem się tego zadania i zgodnie z poradnikiem kamera spróbowałem dodać to co trzeba, ale nie działa. W poradniku jest taki punkt: 

7. Teraz wchodzimy do folderu pack klienta i kopiujemy pliki npc, npc2, monster, monster2 (głównie w tych plikach znajdują sie moby i npc) i wklejamy do folderu pack gdzie mamy zainstalowanego moda 7a. Lub kopiujemy cały folder pack do folderu gdzie mamy moda i podmieniamy, to na tyle. moby i mapy powinny być widoczne na modzie :)

I to mi się nie zgadza, w folderze pack mojego klienta nie ma takich plików, mam tylko takie:

7ie0MDM.png

Co zrobić w takiej sytuacji? Jest na to jakieś lekarstwo :(

Opublikowano

Pod nazwą któregoś " AAAAAAA " kryją się pliki, zabezpieczone przed podmianą do moda. :x Możesz robić to ręcznie i wrzucać pojedynczo każdy z plików i sprawdzić, lub kojarzyć pliki wagowo. Masz jakiegoś innego klienta na podobnych plikach? Porównaj wagowo, mniej więcej niektóre się zgadzają. ;)

TErqQ.png

Opublikowano

Ok rozpakowałem, ale do moda kamera trzeba dodać dwa osobne pliki: npc i npc2, a w plikach z klienta npc i npc2 są jakby połączone w jednym pliku. To samo mam przy monster2 mam dwa te pliki, a trzeba dodać tylko jeden. Trzeba to jakoś skleić?  :(

Opublikowano

Ok rozpakowałem, ale do moda kamera trzeba dodać dwa osobne pliki: npc i npc2, a w plikach z klienta npc i npc2 są jakby połączone w jednym pliku. To samo mam przy monster2 mam dwa te pliki, a trzeba dodać tylko jeden. Trzeba to jakoś skleić?  :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...