Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Cheatów

plum2122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym was powitać ponownie, po dość długiej przerwie :) A z racji "rocznicy" tamtego tematu, założyłem nowy, który, mam nadzieje, pociągnie trochę dłużej niż tamten ;)

Działające Cheaty:

PRZEZ UPDATE W LUTYM, AKTUALNIE NIE MA CHEATÓW, KTÓRE BYŁYBY W PEŁNI NIEWYKRYWALNE I BEZPIECZNE.

Cheaty UAYOR: ( Use at your own Risk/Używaj na Własne Ryzyko )

FOREST INFESTATION v2.5

Twórca: forest

STATUS: UNKNOWN (Na głównej stronie 30/01 jeszcze UNDETECTED, teraz - Brak informacji.)

Jak używać:

1. Odpalamy FOREST INFESTATION v.2.5.exe

2. Gramy

Wymagania:

1. Infestation musi być w trybie okienkowym.

2. Używaj rozdzielczości natywnej swojego ekranu.

3. Jeżeli wywala ci grę (Czarny Ekran), aktywuj AERO na Windowsie.

4. Jeżeli dostajesz błąd 0x0000000007b/coś podobnego, poszukaj innych MSVCP i MSVCR.

HOTKEYS

F1 --> PVP MODE
HOME --> Otwieranie/Zamykanie Menu.
INSERT --> Zamknięcie Cheatu.

Możliwości:

- Player ESP
- Snip Lines
- Zombie ESP

- Item ESP
- Crosshair
- 2-Radar

- Warnings

Skan:

https://www.virustotal.com/file/f5198632137c01dfa0e5a4b5dae1b308092956d4e718a681e53af47492f85457/analysis/1391124798/

Link:

https://www.mediafire.com/?v2b08vi6xxgmf9b

Cheaty Wykryte:

Estation v1 - External Esp & Multihacks

Twórca: GuTu

STATUS: DETECTED ( Status na 17.03.14 )

Możliwości:

- Player ESP

- Item/Zombie ESP

- 2D Radar

- Proximity Alert

- Stamina Hack

- Super Jump

- Instant Pickup

- Instant Disconnect

- Night Vision

- Crosshair

- Eject Hack

SĄ PODEJRZENIA, ŻE JAK GRASZ TYLKO Z ESP, TO TEN CHEAT, DALEJ JEST NIEWYKRYWALNY. (Jeżeli będzie taka potrzeba, dam Skan i Link do niego.)

"Injectowanie dla Początkujących" - Czyli jak poprawnie używać plików z końcówką .DLL ( Cheatów. )

Pierwsze co zrobisz, to upewnij się, że Antywirus nie "zepsuł" twojego cheata. To może się zdarzyć gdy twój antywirus wykryję plik .DLL jako Malware ( Ale nim nie jest. ) na twoim komputerze. Jeżeli jesteś pewien, że twój .DLL jest cały, możesz iść do punktu pierwszego.

Upewnij się, że masz jakiś "Injector" ( Program do "Wstrzykiwania" plików .DLL ) Jednym z przykładów Injectora jest Winject. ( Chyba najbardziej popularny. )

1. Uruchom WarZ w Trybie Okienkowym. ( W Trybie Okienkowym, Wstrzykiwanie będzie łatwiejsze, niż na Pełnym Ekranie. )
2. Kiedy znajdziesz się w Menu Wyboru Postaci, idź na Pulpit i uruchom Winject jako Administrator.
3. Wybierz warz.exe jako cel.
4. Wybierz plik .DLL do wstrzyknięcia.
5. Kliknij "Inject".
6. Graj.

Opis Mechaniki Działania FairFight i PunkBuster.

FairFight - I:SS Serwerowy AntyCheat

Każdy z nas pamięta, te czasy, kiedy FF wykrywał tylko SpeedHacki i AimBoty. Ale to się zmieniło. FF banuje więcej i częściej niż sam PunkBuster, i według mnie, poprawili go w 300%. Teraz, jest bardzo, bardzo dokładny i efektywny w wykrywaniu wszelakiej maści cheatów.

Jak to Działa ?

FairFight jest Serwerowym Anty-Cheatem. Znaczy to tyle, że cheaty nie powinny być wykrywane, dopóki nie zaczniesz używać nielimitowanego sprintu i podobnych "opcji". Ten Anty-Cheat "nagrywa" wszystkie twoje ruchy, cały loot, zabójstwa, WSZYSTKO CO ROBISZ. Większość z nas używa ESP i idzie na przestrzał do najlepsza lootu, śledzi graczy, których nie ma prawa widzieć/słyszeć, etc. Głównym problemem jest to, że FairFight jest teraz szybszy w wykrywaniu podobnych czynności, więc granie z ESP robi się trudniejsze niż granie bez niego.

Jak można uniknąć Zbanowania ?

Jest parę przydatnych rzeczy, które powinieneś mieć zakute w głowie:

• Nigdy nie zmieniaj kierunku ruchu, gdy zobaczysz, że obok ciebie, pojawił się gracz.( W sensie, że wbił na serwer. )
  • Jeżeli zobaczyłeś dobry loot w specyficznym miejscu, nie biegnij do niego na przysłowiową "pałę" - Przeszukaj całe miasto, zgarnij trochę "pobocznego" sprzętu i idź do swojej zdobyczy. Wtedy FF nie ma żadnego powodu do banowania.
  • Nigdy nie śledź graczy, których nie masz prawa widzieć. Ja mogę zrozumieć, że ktoś ma promienie roentgena w oczach, ale FF już nie.
  • Nigdy nie stój za drzewem, tak aby on nie widział ciebie, ale ty jego, jak najbardziej.
  • Nigdy nie "Rushuj" kogoś kto siedzi w krzakach/lesie/trawie i "kampi". To jest zbyt oczywiste.

Możesz pomyśleć: FF to totalny bullshit...

Któregoś tam dnia, grałem sobie z kumplami. Kiedy Ja, kampiłem z moim Blaserem, i czekałem na graczy, "wpadliśmy" na pomysł, aby w trakcie jak ja będę wypatrywał innych ludzi, oni pobiegną po loot. Powiedziałem im, gdzie szukać tego najlepszego i poszli na "pałę". Oboje dostali bana, i nie, nie używali żadnych cheatów. Więc jeżeli następnym razem zostaniecie zbanowani przez FF, nie wińcie Cheata - Wińcie siebie.

PunkBuster - ISS Client Anticheat

Oto i on - Gdy PunkBuster został dodany, większość publicznych cheatów, po prostu znikła. Z różnych powodów. Ale jednym z głównych, był fakt, "cichych" aktualizacji.

Jak to Działa

PunkBuster jest aplikacją, która wykrywa jakąkolwiek integrację w samą grę, dodatkowy dostęp i edytowanie tejże gry. Jest bardzo efektywny w wykrywaniu wszystkich publicznych cheatów, od czasu gdy zaczęli go regularnie aktualizować, bez wiedzy użytkownika.

Jak można uniknąć Zbanowania ?

Nie ma dużo rzeczy, które możesz zrobić. Jeżeli wykryją cheat, jesteś spalony.

Rady:

• Przed uruchomieniem/injectowaniem cheata, sprawdź jego status na oficjalnym forum cheata. Szczególnie patrz na komentarze.
  • Upewnij się, że używasz aktualnego Cheata.
  • I oczywiście, nie nadużywaj możliwości Cheata.

Przetłumaczone Możliwości Cheatów.

Chams - Hack podobny do WallHacka, różniący się od niego, umiejętnością "Wykrywania". ( Zwykle jest to zaznaczone jaskrawymi kolorami. Np. Czerwony - Nie Widać, Zielony - Widać. ) Gdy zobaczysz jakąkolwiek część ciała drugiego gracza - Kolor zmieni się na Zielony. Przez to jest cięższy do wykrycia.

ESP - Hack podobny do WH, ale prawie zawsze posiada coś "Dodatkowego" Np. - Wypisana ilość HP, Posiadana Broń i Rodzaj Broni.

Item ESP - Hack zbliżony działaniem do tego wyżej, ale wykrywa tylko Przedmioty.

Snip Lines - Cięte linie, mające na celu łatwiejszą identyfikację gracza, często zastępujące bryły płaskie i przestrzenne, po prostu inna wersja "2D and 3D bounding boxes".

No Fog - Brak Mgły.

No Grass - Brak Trawy.

RADAR - Radar wykrywający najczęściej graczy, rzadziej przedmioty i zombie.

WARNINGS - Ostrzeżenie tekstowe/dźwiękowe, że ktoś jest obok ciebie. ( Np. w promieniu 25 M jest gracz. )

Proximity Alert - To samo co WARNINGS

2D and 3D bounding boxes - Hack, który nakłada na Obiekty ( Często Graczy. ) bryły płaskie i przestrzenne.

Crosshair - Celownik z poprzednich wersji gry ( Rzadziej - zmodyfikowany ).

Night Vision - Noktowizja.

Unlimited Stamina - Nieskończony Sprint/Wytrzymałość.

No Breath - Brak "Dyszenia".

Panic Key - Klawisz, który resetuję wszystkie ustawienia.

Fire in safe MPCforum - Możliwość strzelania w Bezpiecznej Strefie.

Frosty Nightvision - "Zimowa" Noktowizja. ( Zamiast koloru zielonego, jest kolor niebieski. )

Fullbright - Zmiana tekstur danego obiektu z Normalnego na Jaskrawy ( Np. Żółty. ) co umożliwia celne strzelanie w Nocy. ( Albo gdy światła nie ma. )

FAQ

1. Gdy próbuję włączyć Cheata, wywala Błąd związany z brakiem MSVCR100D.DLL

Poradnik działania w takiej okoliczności:

1. Ściągnij plik MSVCR100D.DLL http://www.dll-files...shtml?msvcr100d

2. Wrzuć go do Folderu z Cheatem.

2. Czy mam pewność, że nie zostanę zbanowany od razu gdy wejdę do gry ?

- Takiej pewności nie mogę zagwarantować. Wiele nie zależy ode mnie. Ale mogę powiedzieć, że temat będzie aktualizowany i jeżeli Cheat będzie wykrywalny - Napiszę o tym.

3. Mam problem o treści "xxxxxxxxxxxxxxxxxxx"

- Jak Napisałem - Nie jestem oficjalnym supportem. Jeżeli twojego błędu nie będzie na stronie Cheata, to znaczy, że jego twórca pracuję nad tym i innymi błędami.

4. ZOMFG Gdzie est tlumaczenie !? Czy ja jestę jakims profesoremczykims innym zeby tlumaczyc mozliwosci haxow na wlasna reke ?!?!?!?!?!

- Nad FAQ jest Tłumaczenie wszystkich możliwości Cheatów.

5. Zbanowali mnie! Wszystko Twoja Wina!

- Nie ponoszę odpowiedzialności za następstwa używania Cheatów.

Jak nie dostać Bana za używanie cheatów.

1. NIGDY Nie używaj Cheatów jeżeli coś ściąga ci Launcher.

2. Używaj Cheatów z "mózgiem". Nie zabijaj każdego w zasięgu wzroku, etc. Miej Rozum.

3. ZAWSZE sprawdzaj na oficjalnej stronie Cheata, czy jest aktualny. ZAWSZE. ( Wystarczy wpisać w Google'ach nazwę Cheata z dopiskiem "Infestation". )

Tworzenie własnego Cheata.

Dział, który miał powstać już w poprzedniej wersji, ale niestety - Nie starczyło ani czasu ani chęci. Mam nadzieję, że teraz będzie inaczej i uda mi się to zrobić, przynajmniej w jakiejś części.

STAY TUNED :)

Pozdrawiam.

PS: Z góry przepraszam za BBCode - 4 Razy przepisywałem całość, i na dzisiaj mam już powoli dość.

deadspacewallpaperbysup.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jesteście żałośni. Skoro nie potraficie grać w jakąś gre, to w nią nie grajcie. Przez te jebane czity tylko psujecie innym zabawe.

Opublikowano

Jesteście żałośni. Skoro nie potraficie grać w jakąś gre, to w nią nie grajcie. Przez te jebane czity tylko psujecie innym zabawe.

Nie wiem kolego co robisz na tej stronie i w tym dziale

­

Opublikowano

Nope.

W tym momencie, to ty jesteś żałosny, wylewając swoje żale w dziale "Cheaty dla Infestation: Survivor Stories", na MPCForum.pl, który te i inny cheaty UDOSTĘPNIA. Rozumiesz, czy mam ci to rozrysować/namalować/wybić w murze ?

Ludzie, żyjcie i dajcie żyć innym. I wuj z tym, że używa cheatów/botów/wpiszcochcesz. Jego wybór.

Przeszkadzają ci Cheaty ? To nie graj/przejdź na inny serwer/reportuj/róbcochcesz.

(Nie)Pozdrawiam,

plum2122.

Opublikowano

Witam.
otóż mam problem z Forest infestation V2.5, wszystko ustawiam jak należy, ale nie wykrywa mi itemów, ludzi, zombie i co mam zrobić ? czekam na odpowiedź

Opublikowano

Bardzo chciałbym pomóc - Ale nie potrafię. Nie jestem ani twórcą, ani kimkolwiek odpowiedzialnym za Forest Infestation 2.5V, i pomimo przewertowania całego tematu na UC, nie znalazłem rozwiązania, ale jak ktoś znajdzie sposób na naprawienie, to napiszę na PW.

Pozdrawiam,

plum2122

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...