Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wpłaceniem kasy na konto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie już dostałem kod pin do adsense i wgl tam wszystko nastawiłem i dodałem nr konta i teraz jest jakiś problem : 

o co w tym chodzi dopiero 1 razy bd przelewać kase od adsense jak mam zweryfikować te konto bankowe potem gdy klikam zweryfikuj swoje konto bankowe mam coś takiego : 

musisz zweryfikować swoje Polecenie zapłaty ...0705, zanim będziesz mógł zacząć go używać. Dowiedz się, jak:

1. Po 2-3 dniach sprawdź, czy środki wpłynęły na Twoje konto bankowe. Google dokona wpłaty w ciągu 2-3 dni roboczych.
  2. Zapisz kwotę wpłaty. Powróć do strony i wpisz kwotę wpłaty, by zweryfikować konto bankowe.

Brak prawidłowych form płatności.
Musisz zweryfikować konto Polecenie zapłaty ...0705, abyśmy mogli przelać na nie środki. Sprawdź wyciągi bankowe pod kątem niewielkiej wpłaty od Google, a następnie zweryfikuj swoje konto bankowe, podając kwotę wpłaty.

Opublikowano

Powiem ci jak jest z Paypalem, otóż wysyłają na twoje konto bankowe [ czyli to co im podałes] 2 kwoty. Jest to w granicach no powiedzmy 0-20 groszy. Po otrzymaniu wpłaty aktywujesz konto podając im obie wartości.

Podejrzewam, że adsense może mieć podobny system. Po prostu poczekaj na wpłatę i podaj ile dostałeś -  BANAŁ.

Pozdrawiam

Uczony jest człowiekiem, który wie o rzeczach nieznanych innym i nie ma pojęcia o tym, co znają wszyscy.
~ Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...