Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz kliknac shift, potem drugie od gory, trzecie od lewej, i tam w opcjach kliknac pierwsze z prawej.

Dokladnie tyle zrozumialem co Ty mojej powyzszej odpowiedzi.

Opublikowano

Musisz kliknac shift, potem drugie od gory, trzecie od lewej, i tam w opcjach kliknac pierwsze z prawej.

Dokladnie tyle zrozumialem co Ty mojej powyzszej odpowiedzi.

to po chuj tu piszesz?

mi chodzi ze jak naciskam A to sie trojkat pojawia i jak zrobic zeby sie nie pojawiała 

wie ktos? zeby to był smart cass 

Opublikowano

Zebys zrozumia, ze nikt z tego nic nie kuma.

Widze, ze jak dziecku trzeba...

Wiec tak.

Najpierw napisz jakiego skryptu uzywasz.

Po 2.

Smart Cast, nie "cass"

Opublikowano

Zebys zrozumia, ze nikt z tego nic nie kuma.

Widze, ze jak dziecku trzeba...

Wiec tak.

Najpierw napisz jakiego skryptu uzywasz.

Po 2.

Smart Cast, nie "cass"

wyjdź jak nie wiesz co to orb to po uj sie udzielasz?

zaden urwa skrypy to nie jest....

tak jak na tyym filmiku

tylko ze jak daje A to mam trojkat zeby zaznaczyc cel

wie ktos jak zrobic zemy był to smart ?

Opublikowano

Hmm... z tego co dobrze pamietam, to opcja "orb walking" jest uzywana w skryptach, napisales w dziale o skryptach, wiec pierwsze co sie nasuwa to problem ze skryptem... skoro ja sie myle, i to nei dotyczy skryptow, to po uj sie udzielasz w tym dziale?

Opublikowano

tylko ze jak daje A to mam trojkat zeby zaznaczyc cel

wie ktos jak zrobic zemy był to smart ?

Z założenia to jest smart bo orb walking to nie technika dla idiotów. pomogłem urwa? przynajmniej nie pytam o przybliżenie problemu celem udzielenia lepszej pomocy :)

sygna.png

Opublikowano

Hmm... z tego co dobrze pamietam, to opcja "orb walking" jest uzywana w skryptach, napisales w dziale o skryptach, wiec pierwsze co sie nasuwa to problem ze skryptem... skoro ja sie myle, i to nei dotyczy skryptow, to po uj sie udzielasz w tym dziale?

po 1 ja nie pisalem w dziale skrypt

tylko jakis down to przeniosl

a po 2 jak nw jak pomoc to po uj spamicie jprd ludzie....

Opublikowano

Ehh...

Wytłumacze Ci to jak debilowi.

Znalazło się to w dziale skryptów.

Problem rownie dobrze moze skryptow dotyczyc (sposob jaki go opisales jest tak czytelny jak moja kupa z rana).

Probowalem dowiedziec sie czegos wiecej idac tym tropem, zeby laskawie ci pomoc, widac nawet nie potrafisz docenic checi pomocy, wiec moze sobie odpusc fora internetowe.

Jakis down przeniosl? Czyli masz na mysli moderatorow? Czyli obraza moderatorow tutaj sie pojawia? Tak to mozna zrozumiec?

Sadzac po twojej pisowni, jestes w wieku gimnazjalnym, nie przejmuj sie, kazdy byl w gimnazjum, z tym, ze moje czasy gimnazjalne a twoje, to jakby porownywac liceum a przedszkole (sory takie mamy czasy).

Dodajac cos na zakonczenie.

Nastepnym razem pisz jasno, czytelnie, zwiezle, bo tylko kaleczysz polski jezyk swoimi wypowiedzami, nie mowie, ze ja pisze zwiezle, i poprawnie, ale przynajmniej jako tako staram sie zachowac "klase".

A teraz cos po "twojemu"

"omg! jprld, wuuut co za żal, nw koles... ić sie lecz!"

Opublikowano

Dobrze geniuszu, prawdopodobnie wiem jak ci pomóc, chociaż musiałem sobie chwile pomyśleć aby rozszyfrować twoje pytanie.

Poradniki Nervariena sa chujowe i pokazują bardzo mało. Pokazał on jak to robić, ale w poradniku nie zawarł key bindingów, jeśli grasz na angielskiej wersji, to zmienił key binding 'a' z 'attack move' na 'attack move click' wtedy robi ci się smartcast na attack move i nie musisz zaznaczać. w polskiej wersji będzie większy problem, ale poszukaj na czym zbindowane jest a, smartcast na attack move będzie 2 pola wyżej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...