Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy-FPS

scharik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam taki problem że jak wlącze lol'a to mam fps tak około 40-50 a po 10 minutach spada do 5-8. Mam 1GB ram kartę graficzną NVIDIA GeForce 7900 GS 256MB oraz z tych ważniejszych procek 2x2,8. Co proponujecie na zwiększenie do tych chociaż 20fps to jużby uszło grać. Czy format dysku pomoże? (może być zaśmiecony chyba 4 lata nie był) Przeczyszczenie komputra z kurzu? Jakieś programy wspomagające?

mt3h.png

Opublikowano

Mam najnowszą aktualizację sterowników. A jeśli chciałbym wymieniać to cały komputer czy poszczególne częsci?

mt3h.png

Opublikowano

Niestety lecz najnowsze sterowniki nie zawsze są najlepsze. ( nawet ujmują fpsów ). Zainstaluj sterowniki które dostałeś do karty graficznej, lub jeśli nie posiadasz poszukaj na necie jakie producent do owej karty poleca.

btw. ten komp chyba nie spełnia minimalnych ??

Opublikowano

No możliwe że nie spełnia ale kolegi mnie namówili żeby grać to gram. Tak jak pisałem wyżej 1GB ram a procek intel pentium CPU 2,8 GHz x 2. Jeśli to o to chodziło to prosze :D 

mt3h.png

Opublikowano

Ja będę miał GeForce 5600FX i mam pytanie czy wgl LoL mi pójdzie?? a jeżeli tak to bede miał lagi?? też mam 1GB ram ale bede może dokupywał jeszcze 1 GB

dpqoftiq0ha8.png

Opublikowano

a jeszcze mam takie pytanie czy bardziej się opłaca kupić całą jednostkę czy części i poskładać(składaka)?

mt3h.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...