Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt MMA czy Reborn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, witam w moim temacie, dziś chciałbym was zapytać, który ze skryptów MMA i SAC Reborn, jest lepszy i którego warto kupić. Gram na Revamped i dla mnie to koszmar, poza tym że farmi dobrze, to jego orbwalking często robi przerwy między atakami traci więcej czasu niż powinien, i koncze ze stunem pod wieżą, i śmiercią w zestawie.... Moim drugim pytaniem jest: czy w ktorymkolwiek z tych skryptów istnieje możliwość zapłaty SMS czy PSC, ponieważ nie posiadam konta bankowego, tak byłoby mi wygodniej.

Opublikowano

Orbwalking i farmę mają podobną, oba są świetne. Osobiście miałem okazję zagrać tylko na Rebornie i polecam :)

Opublikowano

MMA = to proste grasz ADC champami to jest lepsze. I oczywiście nie zapomnij o ProSeries skrypcie który kosztuje 20€ ale jest wart swojej ceny ! :)

SAC:Reborn = lepsza farma dla postaci meele, słabsza dla range, orbwalking to jak wiadomo w MMA jest lepszy, przy czym, że obsługuje masę pluginów, najlepiej dla postaci miderów. czyli będziesz wiedział już sam. 

osobiście posiadam tylko MMA

f1a327ea2f.png

Opublikowano

IMO ProSeries tak jak każdy skrypt pqmailera to lekki shit (do każdej postaci był już skrypt/plugin kogoś innego, darmowy), bynajmniej nie znam go z żadnego dobrego skryptu..

Opublikowano

W przeliczeniu na polskie złotówki, ile zaplace za każdy z tych skryptów osobno, proseries, MMA i SAC reborn?

Opublikowano

W przeliczeniu na polskie złotówki, ile zaplace za każdy z tych skryptów osobno, proseries, MMA i SAC reborn?

Proseries = 20 €

MMA = 15 $

Sac Reborn = 10 $

waluty.onet.pl 

tutaj masz przelicznik.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, boli mnie ze nie mógłbym kupić tego za jakieś PSC, ale gdy jakims sposobem zdobędę paypala i trochę pieniędzy, kupię sobie MMA, ponieważ Lubie grac ADC, a za 5zł różnicy z SAC mam pizzę z biedronki >.<

Opublikowano

IMO ProSeries tak jak każdy skrypt pqmailera to lekki shit (do każdej postaci był już skrypt/plugin kogoś innego, darmowy), bynajmniej nie znam go z żadnego dobrego skryptu..

może do zbędnych postaci jest to shit, ale taki lucian to jest lepszy niż beasty lucian.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

taki troche offtop, ale morness, żeby mieć beasty luciana, trzeba zapłacić tak? Bo chciałem pokarać na normalach na skrypciku, pobrałem ze strony imbeasty i cos nie pyka :x

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...