Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamma

9695965

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jest legalny sposób na rozjaśnienie gry czy nie ma ? Zależy mi na nocy żeby nie była taka czarna . Jestem nowy wczoraj kupiłem gre ^^

[ogien] 9695965 [/ogien]

Opublikowano

Niestety nie ma, jedynie rozjaśnienie w opcjach gry 3/4 paska i myślę że bedzie dobrze. Jak nie to musisz kupić lub znaleźć noktowizor.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Do ustawienia kontrastu,gammy, jasności polecam programy już wbudowane w sterownikach graficznych tj. np w przypadku NVIDII ,,panel sterowania NVIDIA" w radeonach ta opcja nazywa się troszkę inaczej nie wiem "control center" czy coś takiego, ale wystarczy poszukać. Za to nie zbanują, bo musieliby wszystkich, bo każdy czy chciałby czy nie, ma taki program u siebie zainstalowany :D Co do ustawień na ile suwaki itd to już niestety musisz sam pokombinować. Każdy ma inny monitor i u każdego inaczej będzie to wyglądać. 

nie polecam natomiast gammy adjustera (kiedyś korzystałem, ale wtedy była opcja, chyba tylko rozjaśniania, nie wiem jak jest teraz )i innych dedykowanych programów do rozjaśniania grafiki, gdyż mogą za to zbanować. Wiecie jakie to są barany banują jak leci, a potem chwalą się na forum, że banują 500 aimbotów dziennie. Propo banów,  kilka dni temu dostałem bana na swoim jednym koncie, na którym nie grałem chyba ruski rok. Konto to było zakupione jeszcze za czasów promocji, gdzie było 9,6k GC o dziwo dobrze, że przeniosłem swoje GC na właściwe konto na którym ownie. Co zabawne dostałem info, że moje konto było już od dłuższego czasu monitorowane i zostało właśnie zamknięte. Normalnie spadłem z krzesła ze śmiechu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...