Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

myszka - left handed man troubles

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mam pewien problem poniewaz jestem leworeczny i potrzebuje kupic myszke. Kupilem juz z 2-3 myszki uniwersalne z logitecha za 30-40zl. No i w sumie nie wiem juz co zrobic czy kupic myche uniwersalna za 30-50zl widzialem jakiegos a4techa za 39zl ale ma i usb i ps2 i nie wiem raczej nie chce by kabel wisial czy moze jakies bardziej porzadne uni typu razer abyssus lub death addera left handed editon czy cos innego. Fajnie by bylo miec te dodatkowe przyciski pod kciukiem ale czy za cene 240zl? No nie wiem jak sadzicie?

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Kupowanie myszki za 40zł mija się z celem :P Weź te 240zł i kup raz a za to porządną myszkę. Nie jestem leworęczny więc nie orientuję się w modelach. Na pewno wyjdziesz lepiej na tym niż kupując ciągle jakieś taniochy.

Opublikowano

Są 2 modele z czego jeden nie dostępny (logitech wireless) w sklepach. A naga jeszcze nie wyprodukowana

@Edit jest logitech death adder i naga left handed ale logitech niedostepny.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Faktycznie nie ma wyboru w myszkach dla leworęcznych.

Możesz jeszcze sprawdzić Ozone Neon.

Uniwersalna, przyzwoita mysz z przyciskami po obu stronach.

Tutaj masz recenzję 

EMPTY :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...