Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie

Miluus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Chciałbym zacząć nagrywać lola. I tu pytanie jaki program. Aktualnie używam frapsa bo nagrywam MC ale z nim 40 minutowa runda będzie ważyła kilkanaście GB a ja mam tylko 0.5Mb uploadu :/ Lol recorder mi nie działa, ponieważ wyskakuje jakiś błąd z wersją. 

A więc:

czym nagrywać i jeżeli możecie to pomóżcie mi naprawić ten błąd z lol recorderem.

Opublikowano

Możesz nagrywać frapsem, co z tego, że taki film waży aż kilkanaście GB. Po obrobieniu owego filmu, będzie mieć on znacznie mniejszą wagę. np. zamiast 15 gb będzie 1GB :)

ps.Filmy bez obróbki dużo ważą i mają zazwyczaj słabą jakość. Do obróbki filmów mogę polecić Ci program Sony Vegas.

Jeżeli chodzi o lolrecordera do zapisywania replay'i, to rozwiń bardziej swój problem.

Opublikowano

Polecam Actiona, programem możesz nagrywać w 3x kategoriach, gry gdzie świetnie się sprawdza, nie zamula systemu tak jak Fraps i nie zwiększa/zmniejsza fps czyli gra jest przyjemna i płynna.
 Tak jak pisałem, ma trzy kategorię... Pierwszą do nagrywania pulpitu, drugą do nagrywania jakieś części np zaznaczasz lewy dolny róg, i gier.

Action jest świetnym programem, nagrywa HD i filmy zajmują troszeczke mniej niż w Frapsie. np. w frapsie film 40min zajmuje 8gb ( taki przykład) a w actionie 4-6.

Polecam ^^. Warto nawet go kupić jeżeli myślisz o tym poważnie, nie polecam jakiś keyów* do actiona, łatwo to wykrywają i można zapłacić wysoką cenę :) Buu.

Lepiej kupić :)

pzdr

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...