Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Rotacja samochodów za IGC |17 marca|

XxAmarok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

w końcu zrobili nowa rotacje IGC :)  niżej podana lista nowych samochodów

Dodane :

-Ford GT40

-BMW M3 Sport Evolution

-Ford Mustang Boss 302 (2012)

-Lamborghini Countach 5000QV

-Lotus Elise

-Mazda RX-7 RZ

-Pontiac Solstice GXP

-Renault Clio V6

Wycofane :

-Audi Quattro 20 V

-Audi R8 4.2 FSi Quattro

-BMW M3 GTR E46

-Lexus IS 350

-Porsche Cayman S

Opublikowano

OOO idę nawalać osiągnięcie na lotusy. Ciekawe, czekają mnie zakupy. Co do caymana, nie dziwię się :X

Btw, to ważne info, podpinam, odepnę za parę dni.

Opublikowano

Rotacja nie robi na mnie wrazenia... Tylko Pontiac mnie interesuje, ale brak internetu uniemozliwia mi jego zakup

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Jak dla mnie gó*** nie rotacja...

Nie ma nic nowego ani ciekawego, dali samochody, które były niedawno

Tylko Renault się przyda do osiągnięć

Opublikowano

fTcGAhA.png
Poczułem na własnej skórze jak ludzie są głodni rotacji, nawet z moimi statami, i po kupowaniu SB nie mogę wbić.

Opublikowano

Po roku czekania w końcu na Clio się doczekałem.

Inne samochodu mam.

Nie tylko Ty ^^

Wreszcie zaliczę tego achievementa.

Szczerze mówiąc jest bardzo dobrze... nie ma na co narzekać.

Mamy dobre auto na wyścigi klasy C (Pontiac Solstice GXP), BMW M3 Sport Evo doskonale sprawdzi się na wyścigach w klasie B, Boss 302'12 świetnie spisuje się na ucieczkach drużynowych i pościgach, a Renault i Lotus podniesie co niektórym ilość punktów osiągnięć ;)

Mazda RX-7 RZ, Lamborghini Countach 5000QV i Ford GT4- to raczej auta kolekcjonerskie, które również warto mieć w garażu.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Moim zdaniem rotacja jest na 3-/6. 

Pozytywy: 

- To co pisał The Volumne. 

- Ogólnie auta nie są aż takie złe. 

- Dali o mocnym skręcie Lotusa. 

Negatywy: 

- Niektóre auta z rotacji są kiepskie. 

- Tylko jedna jest nowość. 

- Dali tylko jedno auto z klasy A. 

- Nie ma tu żadnego nowego bardzo dobrego super  samochodu. 

-  W sumie te wszystkie punkty dają do zrozumienia w dalszym ciągu, że twórcy chcą zarobić. Nie interesuje ich nawet stan techniczny serwerów, który po każdej rotacji się pogarsza na pewien czas.  Studio EASY wszystko  jest zdolne dla zarobienia kasy.  Tak ja sądzę. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Dobrze doradzałem kumplowi żeby poczekał z kupnem GT40 i kupnem Rx7 a potem z niej zedrzeć zajefajne naklejki :D

Mi tylko Clio się przyda ale na drugim koncie polecą wszystkie do garażu :D

Opublikowano

Jak dla mnie porażka, większość aut była w poprzednich rotacjach a po takiej przerwie powinni dac coś więcej jako rekompensatę i Porsche, które obiecali ze 2 miesiace temu...

Nie grałem z tydzień, wszedłem na chwile i znowu odkładam grę, gdyż nawet nie można pojeździć z powodu ogromnej frekwencji hackerów :/

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Nudy, tylko Clio i Countach jeszcze nie były w moim posiadaniu. Najbardziej mnie śmieszy wiadomość, że "nie byli w stanie dać obiecanego auta, ale udało im się obniżyć ceny kilku innych". No bez jaj, mówią jakby byli hakerami, a gra należała kogoś innego.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nudy, tylko Clio i Countach jeszcze nie były w moim posiadaniu. Najbardziej mnie śmieszy wiadomość, że "nie byli w stanie dać obiecanego auta, ale udało im się obniżyć ceny kilku innych". No bez jaj, mówią jakby byli hakerami, a gra należała kogoś innego.

Hajs ziomek ^^

Dziwne, że dodać nowe modele za SB mogą, a za IGC wiecznie mają jakieś "problemy".

HB5fLf7.png

Opublikowano

Hajs ziomek ^^

Dziwne, że dodać nowe modele za SB mogą, a za IGC wiecznie mają jakieś "problemy".

To nie jest dziwne :D

Tak działają gry z mikropłatnościami. Wszystko co za PLN jest okej i jest priorytetem, a na drugi plan schodzą darmowe "pomoce" dla graczy ;)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ale jak widać po stanie przepełnienia serwerów graczy (w dużej części botów) nie brakuje ;d A to taka "słaba" rotacja, przy mocniejszych autach można by było pomarzyć o grze bez lagów/botów/przeciążeniach. W wakacje wchodziły ciekawe rotacje, w każdej klasie można było wygrywać bez kupowania SB i nie było problemów z serwerami.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wiadomo, że gdy studio nie potrafi nic zrobić to dla cheaterów jest to uciecha.  Pamiętacie to jak cheaterzy tak zbugowali serwery co spowodowało, że gra dołączała do zawodów sama? Może się to powtórzyć...

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...