Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupic kakashiego ?

SlaRxKRUL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne ze tak , dobry force , crit i hit , i kosisz jak szalony , chociaz to zalezy od tego jaki styl preferujesz , jesli dmg na vanguarda to raczej bedziesz uzywal zabuzy , naruto i maina , za to jesli taki bardziej szaraczkowaty to kakashi ladnie wpisuje sie w ten opis. Dodatkowo od 80 lvl Divinity Kakashi  i Itachi robia rozpierdol.

Opublikowano

żeby nie robić nowego tematu 

mam 66 lvl i podstawowy skład 

czyli Hinata, Nej, Ino, Temari  

aktualnie mam wszystkie potrzebne przedmioty na Orochimaru 

a teraz  na Garra brakuje mi 4 a na Kakashi-ego jakieś 11 tych książek na którego lepiej zbierać ?

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jeszcze do tego tematu dopisze bo nie ma sensu robić tematów . 

KARIN vs GAI ? 

bo nazbierałem 200 souli i nie wiem kogo wybrać ;)

xSiRock_eune_157_1_text.png

Opublikowano

a jak można szybko dozbierać bo mam 159 i nigdy nie chce w tavern wypaść na postać z fioletowym tłem -.- a jak wypadnie to przegrywam na drugiej postaci 

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

darmowi gracze zeby walczyc o fioletowe musza chyba miec 10lvli niz podstawa tawern , czyli jak jest od 50 lvl , to darmowi od 60 moga.

CHYBA

Przeczytałem na wiki ultimate naruto. To bez vipa o fioletowe grasz od 70lvl a o żólte od 80lvla

@Dehumanizated 

Kto jest lepszy do pvp ? Karin czy Gai ... Jestem 30 na arenie 59 lvl ;) za 1 lvl moge kupić 

Mogłeś ich kupić juz na 50lvlu. Gai to tank jak zrobisz eq power dodge i jade na dodge power blok. To nic go nie ruszy :D A Karin to jest coś takiego jak temari tylko lepsza :D

PS Nie robiąc zbędnych tematów. Testował ktoś naruto tego pierwszego ale ulepszegonego  "Nine-Tail Naruto" ?

2mx0bph.jpg

Opublikowano

Przeczytałem na wiki ultimate naruto. To bez vipa o fioletowe grasz od 70lvl a o żólte od 80lvla

Mogłeś ich kupić juz na 50lvlu. Gai to tank jak zrobisz eq power dodge i jade na dodge power blok. To nic go nie ruszy :D A Karin to jest coś takiego jak temari tylko lepsza :D

PS Nie robiąc zbędnych tematów. Testował ktoś naruto tego pierwszego ale ulepszegonego  "Nine-Tail Naruto" ?

Co do rozmowy o soulach , zdecydowanie lepej wydac pietnascie zlotych na VIP1 i dostac raz ze sasuke , a dwa normalnie mozna walczyc o soule.  Do tego polecam najpier kupic Karin , bo stun sie przydaje , a dopiero potem gaia

A co do nine tail naruto jest dobry jesli masz formacje na VANGUARDA , robi ladne DMG.

Opublikowano

a ja ci powiem ze zabuza jest o wiele lepszy praktyka jest z tymi 2 postaciami 

fakt jest ze garra obniza speeda ale co tam jesli zabuza  ma OP crt'a to zwieksza dmg na 3 turn

Opublikowano

Jesli chodzi o zabuza czy gaara trzeba sie tu zastanowic czy ulepszysz szybko gaare ,czy nie  Bo jesli nie to ulepsz podstawke zabuzy , a jesli dasz rade ladnie gaare ulepszyc to gaare bierz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...