Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna, a FPS

ewelka5lp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema posiadam karte GTX 650, lecz na medium nie ucisne w pvp. Chciałbym jeszcze coś nagrywać z pvp i nie wiem co zrobić.

Podkręcać 650 GTX ?

Czy może uzbierać na lepszą , a o nie wiele drozszą ?

Wypowiadajcie się ci co się znają.

U mnie żadne sposoby na FPS, nie działają .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jaki wydawca ? Dużo zależy od ramu/CPU ;)

Ja przykładowo mam Gainwarda GTX 650 Ti boost, to niby ciągnie te ultra ale o płynności nie ma mowy, bo mam 4gb ramu, a gra ostatnio po patchu potrzebuję dużo więcej, na 32 bitach wgle nie mogłem odpalić gry.

Opublikowano

Kupiłeś kartę, która nadaje się najwyżej do prac z Wordem/Excelem/Microsoftem Office'em. Sam to "cudo techniki" miałem, i żałuję, że dałem się naciągnąć. Ogólnie bieda jest z tą kartą - Ani tego nie wyrzucisz, bo jednak kosztowało te 400 zł, ani nic z tym nie zrobisz, bo po prostu jest za słaba. Nie podkręcaj tego bo nie warto. Efekt nie będzie współmierny z ilością poświęconego nań czasu. Tylko napisz ile możesz dozbierać, bo konkretne karty zaczynają się od 600+ zł, poniżej nawet nie łudź się, że będzie można tym czymś nagrywać. Od siebie polecam GTX'a 660 http://www.ceneo.pl/17976030 albo Radeon'a R9 270X http://www.ceneo.pl/26734671 Póki co, nic lepszego poniżej 900 zł nie dostaniesz.

Pozdrawiam.

deadspacewallpaperbysup.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...