Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Automatyczne logowanie na kilku serwach!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak zrobić automatyczne logowanie w authme? Chodzi mi o to żeby zrobić "Multi logowanie" to znaczy że zaloguje się na jednym serwerze, jestem zalogowany na innych! (Mam podłączone Authme pod MySQL)

Chce zrobić tak jak jest na serwerze polandcraft ;]

Oni mają zrobione to tak, że jak się zalogujesz na jednym to na drugim już nie musisz, jak to zrobić? Pomożecie ? Daję like!!

Opublikowano

Nie możesz podłączyć jednego pluginu pod kilka serwerów, a przynajmniej nie AuthMe.

Opublikowano

A jak mam zrobione ? ^_^

To jaki plugin polecasz? 

I wszystko jest podłączone, czytaj uważnie ;]

Opublikowano

LOL. Wgrywasz AuthMe tylko na serwer lobby a potem już na które ten serwer lobby na przekierowywać już nie. Taki przykład, wchodze na serwer Lobby, rejstruje się, i wybieram serwer, przecież jak mam np. nick na servie lobby Gmanos to nie moge zmienić nicku nie wychodząc z serwa

Opublikowano

LOL. Wgrywasz AuthMe tylko na serwer lobby a potem już na które ten serwer lobby na przekierowywać już nie. Taki przykład, wchodze na serwer Lobby, rejstruje się, i wybieram serwer, przecież jak mam np. nick na servie lobby Gmanos to nie moge zmienić nicku nie wychodząc z serwa

Mniej więcej.

Zapewne używasz BungeeCord, także jak kolega wyżej napisał wgraj tylko na server lobby. IP podaje się serwera Bungee zawsze. Ale pamiętaj, aby zabezpieczyć pozostałe serwery, aby nie można było wbić na nie przez connect w menu mc. Tylko żeby się dało przez twój serwer lobby. Plugin nawet jest do tego. Nazywa się OnlyProxyJoin. Poszukaj :).

Opublikowano

Ja+++rdole Nauczcie sie czytac k(+wa (sory za slowa)

Leca jur zgloszenia.....

Mam parep do serwerow kazde laczy z innym trybem, nie rozumiecie ;-;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...