Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Celowanie snajperką

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka :D

Właśnie zdobyłem swoją pierwszą snajperkę - zapolowaliśmy z kolegą :D

Jak celować za pomocą snajperki? Klikam PPM i nic ._.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Jaka to sniperka? po prostu powinieneś trzymać PPM i wtedy celujesz w gostka, a żeby ci się celownik nie ruszał to musisz SHIFT trzymać. A jeśli nie możesz to powiem ci że nie wiem

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Nie rozumiem konkretnie, przybliżasz trzymając prawym przyciskiem myszy i nic sie nie dzieje tak? Kolega ma tak samo czy inaczej? A normalną broń możesz przybliżyć? 

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Mam rozumieć że te 19 ammo to w kilku magazynkach tak? :D Bo jeżeli w jednym to na pewno jest to zhackowana broń i może dla tego nie idzie celować? :D

Opublikowano

Mam rozumieć że te 19 ammo to w kilku magazynkach tak? :D Bo jeżeli w jednym to na pewno jest to zhackowana broń i może dla tego nie idzie celować? :D

2 magazynki - 9 i 10 ammo :P

Co do celowania to mam w SZ lunetę, którą również zamontowałem i to nie chciało dalej celować.

Opublikowano

Co do celowania to mam w SZ lunetę, którą również zamontowałem i to nie chciało dalej celować.

Może to jest jakiś bug, skoro żadna z opcji które wymieniłeś nie działa na tej broni?

Opublikowano

No właśnie to nie był serwer, na którym było wyłączone, bo ten typek próbował nas ustrzelić jak kaczki :D

Jeszcze dzisiaj raz przetestuje to.

Opublikowano

Nie ma takiej opcji, żeby nie dało się strzelać :D

Musiałeś być na jakimś prywatnym serwerze, gdzie nie da się strzelać ze snajperki. PPM zoomujesz i LPM strzelasz. Do strzału nawet nie potrzebny jest shift ani PPM, mozesz strzelić nawet z biodra.

PS: Jak chcesz to mogę Ci osobiście pokazać, że Twoja snajperka działa. Tylko musielibyśmy się spotkać :D

Opublikowano

To akurat był prywatny serwer z włączoną snajperką, bo typek we mnie 1 strzał dał (ale nie trafił :D ).

Z problemem się uporałem po ponownym połączeniu z grą (z przerwą 24h).

Dzięki za pomoc i closed :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...