Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 14 - reset

marcinkloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najprostszy sposób, Skasować cały folder Fifa 14 który znajduje się w Moje Dokumenty. No innej metody to już chyba nie ma :)

I usunąć swój klub na ultimate team do tego.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

No wchodzisz Mój komputer-potem po lewej stronie w drzewku masz Moje Dokumenty- i jak tam wejdziesz masz folder Fifa 14, i cały ten folder kasujesz. Wszystko

Opublikowano

Aaa no to było od razu pisać...

Wchodzisz w Fife - potem w UT - ostatnia zakładka Mój Klub - i masz na dole w prawym dolnym roku Usuń mój klub

Tak skasujesz wszystko co masz w klubie, i  klub tworzysz tak jak byś dopiero zaczynał grać w UT, tylko że już te karty które dostałeś za ,,Zadania Menadżera " lub puchary to już ich nie dostaniesz

Opublikowano

Aaa no to było od razu pisać...

Wchodzisz w Fife - potem w UT - ostatnia zakładka Mój Klub - i masz na dole w prawym dolnym roku Usuń mój klub

Tak skasujesz wszystko co masz w klubie, i  klub tworzysz tak jak byś dopiero zaczynał grać w UT, tylko że już te karty które dostałeś za ,,Zadania Menadżera " lub puchary to już ich nie dostaniesz

Jeżeli wchodzę w UT, to wyświetla mi się Pytanie awaryjne, wszystko wypełniam, a gdy chcę to zatwierdzić wyskakuje komunikat "Utworzenie pytania awaryjnego nie powiodło się." Co zrobić? ;x

Opublikowano

Jeżeli wchodzę w UT, to wyświetla mi się Pytanie awaryjne, wszystko wypełniam, a gdy chcę to zatwierdzić wyskakuje komunikat "Utworzenie pytania awaryjnego nie powiodło się." Co zrobić? ;x

Podczas wpisywania pytania awaryjnego używałeś polskich znaków?

Opublikowano

Wejdź w dysk C i  zaznacz opcję:  pokaż ukryte foldery.

Wtedy powinien pojawić się folder Program Files. Wejdź do niego i usuń plik Origin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...