Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawa gra (multi)

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Szukam jakieś ciekawej gry multiplayer na laptopa, która szybko sie nie znudzi. Najlepiej przeglądarkowa, tera gram w curvefever, 9ball czy seafight (lecz to jest gra p2w więc gry tego typu odpadają). Najlepiej jakby w grze tej były jakieś ulepszenia za jakieś specjalne pkt czy coś. Like za każda ciekawą propozycje.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

DarkOrbit? Też w pewnym sensie P2W, ale da się sporo ugrać bez wkładu pieniędzy, a twórcy ostatnio starają się zrobić grę łatwiejszą dla początkujących.

Ew. Haxball

Opublikowano

DarkOrbit? Też w pewnym sensie P2W, ale da się sporo ugrać bez wkładu pieniędzy, a twórcy ostatnio starają się zrobić grę łatwiejszą dla początkujących.

Ew. Haxball

Grałem na PL1, miałem 20lvl i 15lf4 aegisa full havock apis 40pp, ale sie znudziło, bo same boty śmigały, tera pobanowali i pustka na mapach więc tym bardziej nie ma sensu wracać ;]

Drakensang :-)

Nie przypadła mi do gustu, poza tym chyba muliłoby mi to.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

warframe, dragon's prophet, ultimate naruto, smite, cs 1.6/soruce nie wiem ;P

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

A czy czasem Innogames nie zamknęło jakiś czas temu serwerów do Grepolis?

Forge Of Empires niedawno weszła epoka modernizmu i GvG, jak masz farta to możesz coś ugrać w GvG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...