Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z padem

gienek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kompletnie nie wiedziałem na jakim forum, w jakim dziale to napisać. Jak ktoś poda mi bardziej adekwatne forum to będę bardzo wdzięczny. A mianowicie.. Zakupiłem dzisiaj pada ps3 do pc za 40zł. Wszystko fajnie, ale gdy podłączam pad widnieje w urządzeniach, ale kompletnie nie reaguje. Robiłem wszystko zgodnie z tym sposobem jak podłączyć na youtube i nic. Odkryłem, że ten program przez, który wszyscy podłączają pada jest za stary i pad nie działa w porcie USB 3.0, musi być 2.0. I teraz pytanie. Jak ja mam go podłączyć w porcie 3.0? Nie mam dostępu do komputera ze starszym portem USB. Jest to dla mnie bardzo ważne. Z góry dziękuję za fatygę i proszę również o odesłanie na jakieś forum bardziej dostosowane do sprawy. Piszę w dziale Fifa jako, że głównie dla niej ten pad kupiłem. :)

Opublikowano

Mamy ten sam problem,posiadam pada od firmy BIGBEN i gdy podłączam do USB piszę by podłączyć kontroler,spróbuj podłączyć i odłączyć pada aczkolwiek mi to nie działa,być może tobie zadziała

Opublikowano

Niestety nie mam takiej możliwości..

Ale jakim prawem port USB 3.0 może go nie uruchomić? W dodatku pokazuje go w komputerze, ale diody się nie świecą, nie mogę tego zrozumieć.

Opublikowano

wątpię, chodzi o to, że ten sterownik, który jest wszechobecny (innego nie znalazłem) nie jest kompatybilny z USB 3.0, po diagnozie urządzenia każą mi podłączenie do portu USB 2.0 którego niestety nie mam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...