Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podejście drugie

o0o

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Witajcie jak w temacie to moje drugie podejście do tego tytułu przy pierwszym bawiłem się super mam nadzieje ze teraz tez!
Mam kilka pytań czekam na kompetentne odpowiedzi:
1. Gdzie teraz dobrze się pobawię w pvp (szybko można znaleźć broń, leki, jedzenie picie)

2. Gdzie znajde auta i czy opłaca się ich szukać

Jeżeli przyjdzie mi na myśl jeszcze jakieś pytanie to napisze w temacie!

Opublikowano

1. Strongholdy tak jak wyżej a jeśli chodzi o loot to norad i campos 

2. Jest po pare respów w większych miastach (tam głównie) ale prartycznie we wszyskich mniejszych miescowościach można jest znaleść i jest bardzo rzadki resp. Dlatego jak znajdziesz radzę korzystać :D

Opublikowano

1.

•  PVP:  clearview, ewentualnie smallville.
  •  lootowanie  broni i stanagów: Norad, Airport
  •  lootowanie leków, jedzenia, picia: Frosty.

2. Auta respią się w większych miastach. Na prywatnych można znaleźć np we frosty, campos,smallville, norad, lotnisko itd itd. Respią się co jakiś czas, bodajże co pół godziny i jeżeli nie są używane ulegają zniszczeniu.

Teraz auta służą głównie do przewozu itemów, bądź przenoszenia swoich postaci do innej lokacji. Można oczywiście rozjeżdzać ludzi i zombie, ale jak wiadomo po ostanim patchu już takie autko łatwo zniszczyć. No chyba że mamy Strikera. Bydle jakich mało.

PS: Nie wiem moderatorzy jak wy, ale coraz częściej pojawiają się podobne tematy. Nie dałoby rady stworzyć jakiegoś zbiorczego tematu, który zawierałby większość odpowiedzi na takie pytania? Podpiąć taki temat i byłby spokój, a nowi mogliby przeczytać dobrą lekturę. Jako, że teraz jest wysyp tanich kont za 5zł to zakładam, że pojawi się więcej nowych osób na tym forum. Nie żeby mi to oczywiście przeszkadzało. Pozdrawiam.

Rekrut
Opublikowano

Dzieki wam wszystkim za chętne odpowiadanie mi :)

PS: Nie wiem moderatorzy jak wy, ale coraz częściej pojawiają się podobne tematy. Nie dałoby rady stworzyć jakiegoś zbiorczego tematu, który zawierałby większość odpowiedzi na takie pytania? Podpiąć taki temat i byłby spokój, a nowi mogliby przeczytać dobrą lekturę. Jako, że teraz jest wysyp tanich kont za 5zł to zakładam, że pojawi się więcej nowych osób na tym forum. Nie żeby mi to oczywiście przeszkadzało. Pozdrawiam.

Osobiście bardzo dobry pomysł!

Lecz najważniejsze to aby takie coś ulegało ciągłej aktualizacji wraz z rozwojem gry.

MIŁEJ GRY!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...