Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World - triki

kapi632

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem ze niemoge robic trików . Mam pada normalnie ale tak jakby nie wykrywalo mi prawego analogu, czy to wina wersjii Beta ,pada? Widzialem jak inni robią triki

Opublikowano

To jest wersja bety,sprawdzają,dodają i naprawiają błędy,jesteś pewien że dobrze wykonujesz czynności które należy zrobić by wykonać triki?

Opublikowano

Mi też nie działają tricki, a mam pada od X360 i wszystko w porządku. Znaczy. przez pewien czas niektóre tylko szło jeszcze zrobić z LB czy tam LT (z racji, że zamieniałem zawsze to cieżko mi się jednoznacznie odnieść), a teraz juz nawet z tym mi cos nie wchodzą w Worldzie. A w 14 wiadomo, że działają.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pochwalisz się jak to robisz?

Ja osobiście uzywam pada od PS3 i nie wychodzi nic poza dryblingiem twazą do przeciwnika...

Na klawie da się normalne tricki robić

Opublikowano

Mógłbym wiedzieć jak trikować na klawiaturze ? Bo jedyne co umiem zrobić to strikować podanie :D. Znaczy wiem jak trickować na samej klawiaturze ale jak trickować na klawiaturze z program Vjoy proszę pomóżcie ;ccc

Opublikowano

Mógłbym wiedzieć jak trikować na klawiaturze ? Bo jedyne co umiem zrobić to strikować podanie :D. Znaczy wiem jak trickować na samej klawiaturze ale jak trickować na klawiaturze z program Vjoy proszę pomóżcie ;ccc

Trzymasz kontrolę tempa i naciskasz klawisze numeryczne.

636451494245979649038.gif

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

JA MYŚLĘ TAK :

Masz opcje sterowania zmieniasz na ZAAWANSOWANE i powinno ci wszystko działać.   :) 

PS :

Upewnij się jak strzelać gole , dośrodkowywać i podawać.                                POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO  :rolleyes: 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...