Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dostałem prezentu.

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kolega chciał mi zrobic prezent i podarować mi skin Pulsefire Ezreal, ja mu podarowałem Spirit Quard Udyr a on mi pulsefira, wszystko mamy nagrane iż mój kolega prowadzi kanal na yt ( 18tyś sub.) i miał robić film.

Chodzi o to, że jak ja mu wysłalem udyra udało się odebrać, nie mieliśmy z tym problemu, kiedy on wysłał to zabrało mu rp, a ja nic nie dostałem, nic mi się nie pokazało, ze dostałem prezent, wychodziłęm z gry i wchodziłem i nadal nic...

Miał ktoś takie problemy? i jeżeli podamy dowody supportowi lola to odda RP albo da mi pulsefira? pytam się dlatego, że kiedyś chciałem by zwrócili mi RP to wypisali się a i tak wyszło na to, że jedyne co dostane a raczej dostałem to wiadomość od nich...

pzdr

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś, niech ten kolega pokaże ssa z historii zakupów. Jak tam tego nie ma to Cię oszukał. Jak jest to w historii to napiszcie do supportu

Opublikowano

nie lepiej było sobie kupić ezreala a on by sobie sam kupił udyra ? o.O na to samo wychodzi, ziomek cie pewnie w balona zrobił

Opublikowano

nie lepiej było sobie kupić ezreala a on by sobie sam kupił udyra ? o.O na to samo wychodzi, ziomek cie pewnie w balona zrobił

Nie bo znam go z reala ^^ i mieszka dwa domy odemnie:P

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Twoja ortografia mnie dobija

* prezentu

* ode mnie

AW Napisz do supportu jeśli kolega ma w historii zakupów 

NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK CZYSZCZENIE HISTORII ( na wszelki wypadek :D)

Kolega jeśli ma w historii to niech napisze do supportu, jeśli nie ma to Cie oj*bał :)

500 POST 

Opublikowano

Twoja ortografia mnie dobija

* prezentu

* ode mnie

AW Napisz do supportu jeśli kolega ma w historii zakupów 

NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK CZYSZCZENIE HISTORII ( na wszelki wypadek :D)

Kolega jeśli ma w historii to niech napisze do supportu, jeśli nie ma to Cie oj*bał :)

500 POST 

Spoko napisze, co do błędów jestem dyslektykiem a te dwa błędy to wiesz ^^ i tak nie wiele błędów robie,a le czasami się jeszcze zdarzają.Gdybym w całym tekście w którym napisałem było mnóstwo błędów wtedy mógłbyś to napisać, bo ogólnie dwa błędy o niczym nie świadczą... także.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...