Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trynda - dyskusja

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema co sadzicie o tryndzie na topie. Im wyzej jestem tym czesciej chce go ktos picknac zazwyczaj przekonuje go ze sie nie oplaca i nie gralem jeszcze ranka z takim trynda ale co wy o nim sadzicie? Imo slaby zlozysz tabi, sunfire + ten item do omena i nic nie robi. Wiekszosc topow robi teraz sunfire wiec moim zdaniem nie oplaca sie tym grac

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Siemanko , jeśli chodzi o trynde to mój main . Ale do rzeczy , jak najbardziej opłaca się nim grać , jeśli potrafisz się dobrze złożyć i jesteś nafeedowany wygrywasz grę .

+ łatwa farma , ogromne hity z łapy, świetny ult, duże krytyki , 

- papierowy,łatwy do skontrowania 

Opublikowano

Trynda to dosyć zabawna postać, jeśli chodzi o jego early. Mówię zabawna ponieważ nie mogę znaleźć innego określenia. W early nie robi wiele, ale jeżeli jest w stanie nabić cały licznik szału, to robi się komicznie bo zaczyna trzaskać niczym ciężarówka - mowa tu o krytach i głównym minusie tudzież zalecie tej postaci: losowość. Te kryty są niby dobre niby złe. O ile to możliwe, staram się gnębić tryndę zawsze i wszędzie, ponieważ jest tykającą bombą zegarową. Coś jak Nasus. Wyfarmi Ci się, nabuduje swoich itemków, potem schodzi z Topa i two-shotuje AP-Carry. I nie wiadomo co z nim robić czy focusować czy nie. Nie zfocusujesz - wybije wszystkich sfocusujesz - "undying rage" "undying rage" Wsioooooo i go nie ma bo zespinuje się. Strasznie mocny pusher - ludzie często starają się nim split-pushować po czym zwykle nie mają problemów, aby uciec wspomnianym panem w pizdziet, bo ma ucieczkę co 5s.

Każda postać jest dobra o ile się ją ogarnia - chociaż fakt, że Trynda bywa mocno kontrowany przez postaci typu Ryze, Rumble i tym podobne champy.
A to, że go tank sfocusuje, to dla niego nie problem w late game. Całe te kryty, AS i penetracja pancerza wystarczą aby składać tanków jak zapałki.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Trynda pod papierowy build z dmg jest spoko zwłaszcza na niskich dywizjach jak moja ;D

Trynda tanky nigdy nie widziałem i mam nadzieje ze nie zobacze 

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Kurwa panowie. Jesteście max z Golda i dyskutujecie. IMO trynda to w huj op pick. Nie dość ze ult trwa wiecznie to jeszcze picknjesz TP i spilt push na chama. Jak się juz wyfarmi to wszystko na 2 hity bije. Właśnie Tez się ogarnelem ze coraz więcej widzę trynd na shyvane i to właśnie nasz wiking wygrywa.

Opublikowano

Tylko pytanie, po co oceniać tą postać pod względem przydatności w TF, skoro on ma w nich nie uczestniczyć ?

On jest po to, żeby cała drużyna biła się gdziekolwiek, a on ma pushować ile wlezie.

Opublikowano

Nie mogę zgodzić się z tym określeniem - Trynda to maszynka to zabijania, wiec jak najbardziej dobry do walk drużynowych, gdy mamy dobrą inicjację a wróg jest niezbyt mobilny. Oczywiście nie podważam niczyjego stylu gry, bo każdy ma swój - ale gra Tryndą przypomina w gruncie rzeczy grę Yasuo czy też Masterem Yi - ktoś zainicjował? Wbijam! Oczywiście nadaje się on do split pushu, ale nie jest on na niego nastawiony tak mocno jak chociażby Shaco, który faktycznie poza splitpushem nie jest w stanie zbyt wiele uczynić w walce drużynowej (fakt faktem, może jednak starać się zburstować wrogiego carry).

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...