Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Infestetion Survival Stories - opłaca się?

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostało mi kilka złoty, więc myślę nad tą grą. Jak oglądałem oponie na Steam'ie to wszystkie były negatywne :D

Jest teraz promocja więc kosztuje 5,50 zł. Opłaca się?

Wiem że DayZ jest lepsze, ale nie mam kasy.

Opublikowano

Jak masz kumpli którzy z tobą pograją i odpowiednio do niej podejdziesz to może być zabawnie. Aee ogólnie to gra jest strasznie i zbugowana do granic możliwości.

Opublikowano

Kupiłem i nie polecam, bugi i w ogóle - wystarczy spojrzeć na DayZ i już wszystko wiadomo. Ale jak za tę cene to nie ma co wybrzydzać :)

WaldzioxD.png

Opublikowano

Średnio się opłaca. Gra średniej jakości do tego wielki, ale to naprawdę gigantyczny minus za multum cziterów. Poczekaj trochę może później będzie promocja na coś lepszego.

Opublikowano

Średnio się opłaca. Gra średniej jakości do tego wielki, ale to naprawdę gigantyczny minus za multum cziterów. Poczekaj trochę może później będzie promocja na coś lepszego.

Dodali antycheat, co chwile bany są za cheaty.

Gra średnia, ale powiem tak, warto za te 5 złotych.

Opublikowano

Dodali antycheat, co chwile bany są za cheaty.

Gra średnia, ale powiem tak, warto za te 5 złotych.

No to mnie zdziwiłeś. A kiedy go dodali? Bo ostatnio gdy grałem to była istna plaga cziterów. :P

Opublikowano

No to mnie zdziwiłeś. A kiedy go dodali? Bo ostatnio gdy grałem to była istna plaga cziterów. :P

Nie wiem kiedy dokładnie, ale chyba gdzieś nie dawno. Grałem dziś z 10 minut i dwa razy widziałem jak bana ktoś dostał.

Opublikowano

Dobra, można zamknąć :P

Jednak nie kupie tego, będę oszczędzał na DayZ. Mogę sobie pograć w emulatory, które wyglądają tak samo.

Opublikowano

Dobra, można zamknąć :P

Jednak nie kupie tego, będę oszczędzał na DayZ. Mogę sobie pograć w emulatory, które wyglądają tak samo.

Ja tylko jeszcze do powiem że przyznaje ci racje opłaca się bardziej na DayZ pozbierać lepsza przyjemność z gry  

Przy ISS Na bawił  byś się załamania nerwowego 

Opublikowano

Kupuj . DayZ jest chujowe nie wypowiadajcie się jak wy wolicie. Tylko podajcie dla czego niby Dayz lepsze, zacznijmy od tego, ze WarZ to only pvp, a nie jakieś jebane DayZ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...