Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Futerał + Folia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Kupuję sobie futerał do LG L9 II o taki =

http://allegro.pl/lg-swift-l9-ii-futeral-x-protector-folia-rysik-i3995994775.html

I mam pytanie, tam jest dodatkowo dodawana folia gratis ( na zdjęciu podglądowym jest inny model, pytałem się gościa, twierdzi, że jest to tylko zdjęcie podglądowe i folia pasuje ), ale tutaj mam pytanie do was, lepiej założyć taką folie i nie wydawać więcej kasy, czy kupić jakąś droższą? Jest to zwykła poliwęglanowa folia bezklejowa, wcześniej na mojej X8 nie miałem żadnej folii i żadnych rys, jednak przy nowym telefonie wolałbym sobie go "uzbroić"

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Droższe są folie antyodblaskowe. Jeżeli nie będzie Ci przeszkadzać odbijające się słońce, to wystarczy.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Droższe są folie antyodblaskowe. Jeżeli nie będzie Ci przeszkadzać odbijające się słońce, to wystarczy.

Przecież słońce i tak odbije się od ekranu, więc chyba nie wpłynie na to aż tak.

1367303118-U250803.png

Opublikowano

Chodziło mi, przy korzystaniu z telefonu. Zwykła folia sprawia, że obraz w tym momencie jest niezbyt czytelny.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Ja do mojego Nexusa 4 kupiłem folię za 50 zł ,a jest tak samo chujowa jak te tanie.

Więc nie opłaca się przepłacać 

Opublikowano

A co do folii transportowej ( czy jak to się tam zwie ), muszę ją od razu zdjąć, czy mogę używać telefonu z tą folią jeszcze przez jakiś czas zanim przyjdą folie do mojego telefonu? Słyszałem, że nawet te folie transportowe lepiej wykorzystać jak najdłużej jak się da.

1367303118-U250803.png

Opublikowano

A co do folii transportowej ( czy jak to się tam zwie ), muszę ją od razu zdjąć, czy mogę używać telefonu z tą folią jeszcze przez jakiś czas zanim przyjdą folie do mojego telefonu? Słyszałem, że nawet te folie transportowe lepiej wykorzystać jak najdłużej jak się da.

Pewnie że możesz jej używać tyle czasu ile tylko chcesz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...