Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój kanał na oyutube - dopiero zaczynam dlatego prosiłbym o porady itp

EmpioS

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na prowadzeniu kanału znam się bardzo dobrze, miałem kiedyś kanał który osiągnął 18 tyś widzów niestety musiałem zrobić sobie cało roczną przerwe po czym straciłem 16 tyś widzów, heh ;).

Więc tak. obejrzałem sobie pare filmów, i wszystko ładnie sobie przeglądnąłem.

1. "

Siemanko :)

Jestem Paweł , mam 16 lat , kocham anime , gry komputerowe oraz dobre dziewczyny ;D

Jak macie jakieś pytanie walcie śmiało na Asku lub PW lub skype :) "

- To co tutaj pisze jest dziecinne, ludzie się wybijają dlatego, że są ogarnięci, potrafią napisać coś o sobie w dwóch zdaniach w kulturalny sposób. jeszcze te uśmieszki, nie które rzeczy trzeba potraktować poważnie, jeszcze jak myślisz o poważnym rozwoju kanału.

"Słuchawki Do uszne Sony" - ale informacja.

2. Warto by pobawić się w programach takich jak photoshop by zrobił ładne miniatury do filmów.

3. Ja radził bym nagrać powiedzmy 6 materiałów obrobić ale z gier które są teraz najpopularniejsze i je powoli dodawać np. co 3 dni i w tym czasie nagrywał byś kolejne materiały.

4. Dobry sprzęt do podstawa.

5. Dobre wysłowienie to podstawa.

Armia JP

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Tak, bo intro i inne duperele coś zmienią . . .

Rady: popracuj nad komentarzem i tyle(to się przede wszystkim liczy)

Zmieniają, widać czy ktoś dba o kanał i jest w niego zaangażowany. Miniaturka jest to pierwsze co zobaczy twój widz/inny użytkownik i musisz go zachęcić do obejrzenia tego tak samo tytuł 

jeśli dasz tytuł np Goła doda i dodasz jakieś "pociągające zdjęcie dody" to zleci się mnóstwo osób ;) (to taki przykład nie żeby co)

936131400425106482086.png
Opublikowano

Dziękuję za rady zastosuję się do nich na pewno.

Dam Suba i będę śledził kanał ;)

p.s najpierw 16 teraz 17lat? heh ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Dam Suba i będę śledził kanał ;)

p.s najpierw 16 teraz 17lat? heh ;)

97 rocznik urodzinki były a zapomniałem zmienić ^^

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

1.Ładna wymowa podczas grania itd czyli ogólnie komentarz podczas gry

2.Ładny banner oraz estetyka

3.i co najważniejsze nigdy nie rób to co inni ponieważ nie którzy ludzie chcą popatrzeć na coś innego.

Opublikowano

1.Ładna wymowa podczas grania itd czyli ogólnie komentarz podczas gry

2.Ładny banner oraz estetyka

3.i co najważniejsze nigdy nie rób to co inni ponieważ nie którzy ludzie chcą popatrzeć na coś innego.

ok dzieki za rady :)

1369851372-U355713.png

by Regman

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...