Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagracie?

Gość DayderPL

Typ serwera  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ serwera chcecie?

• Survival + Gildie
      0
    • Parkour
      0
    • FreeBuild
      0
    • Jakiś inny... (napisz w komentarzu
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Zagracie na serwerze FB? Ciekawe urozmaicenia itd. Sloty ok. 20

I drugie pytanie czy lvlup.pro utrzyma 20 slotów fb (nie będzie, aż tak dużo pluginów)?

Opublikowano

Serwery FB się przejadły :P Były popularne rok, dwa lata temu. Raczej się nie wybijesz;

co do drugiego pytania, powinien utrzymać ;)

Opublikowano

Nie, nie zagrałbym. Nie lubię tego typu serwerów, stąd też moja decyzja.

Tak, hosting LvlUP powinien utrzymać serwer FreeBuild z kilkoma pluginami. ;)

Opublikowano

Podam trochę większy opis teraz (przepraszam za wtedy jednak się śpieszyłem). Byłby to serwer, na którym byłoby wiele ciekawych warp'ów, pety, oczywiście działki, mobarena, prace, może 1-2 minigames'y. Warpy m. in. pvp (arena pvp), skocznie, sklepy, sv (mapa survival) i tego typu rzeczy. Na pewno byłoby o wiele więcej urozmaiceń (autorskich skryptów, itp.).

Jeżeli chodziło o maszynę chciałem zakupić 1 GB ram (zrobić 20 slotów) na lvlup.pro. Jeżeli naprawdę miałbym dużo chętnych na serwer Survival+Gildie (jestem w trakcie pisania autorskiego skryptu na gildie) z ciekawymi urozmaiceniami również możemy zrobić. Gdyby tylko było dużo chętnych. Zapraszam do pisania w tym temacie czy chcecie zagrać na SV+Gildie czy na FreeBuild. Sloty 20 (a później, lub na starcie 40). Oczywiście do tego zgrana ekipa.

//Zaraz pojawi się ankieta z typami serwerów.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...