Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build]Aatrox Mega Life Steal. x2

kuler123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wczoraj kupiłem sobie Aatroxa i wymyslilem do niego build ale nie wiem czy on jest taki dobry i chcial bym sie was zapytac czy dalej oplaca mi sie go budowac na Top Lane a wiec tak kupuje zawsze:

-Donra+potka+Totem
-Berserkery
-Kosa Statika
-Ostrze Zniszczonego Króla
-Spirit Visage
-KrwioPijec/Hydra
-Ostatni Szept

Co myslicie o tym Buildzie wypowiadajcie sie na dole Dziekuje za kazda wypowiedz "Lubie To"

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

No Mozna jakis zajebisty Build Po prosic ? ;)

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Dobra lece Obczajic ten

Jak znacie wiecej to Podawajcie moze bedzie lepszy jakis.

Dam Edita jak zrobie ten twoj build teraz

@Edit UP

Nawet dobrze mi sie grało. Znacie jakies jeszcze ?

oqyn4g.png

Noe

Opublikowano

No Kosa statika duzo Przyspieszenia ataku i ten Pioruny z niej wychodza to dobre nawte ;DD,

oqyn4g.png

Noe

Opublikowano

ja składałem tak tabi,ostrze zniszczonego króla,krwiopijec,zefir/paszcza,omen,plemienna/oblicze ducha

Sry ze sie wtrace do tematu,ale kolega sklada to w podanej kolejnosci tj.najpierw tabi,potem BOTRK itd?

Co do autora tematu zawsze skladaj to co obecnie potrzebujesz np. chcesz zbudowac hydre ale ci duzo jada to lepiej zbuduj omen a nie dus na sile tej hydry, to sie moze potem zlozyc

Opublikowano

Znacie Cos jeszcze ?:D

oqyn4g.png

Noe

Opublikowano

Budujesz tak:

Berserkery, botrk, omen/oblicze, zefir, hydra/krwiopijec i na koncu skladasz MoM ( Paszcza malmortiusa) albo sytuacyjnie możesz warmorga

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

berserkerki -> botrk -> składasz połowe warmoga -> krwiopijec -> dokańczasz warmoga -> last whisper -> czarny tasak

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...