Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Renekton, Jax, Rengar

DenitoV2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam się nad skórką do jednej z trzech postaci Jax, Rene i Rengar.

U Jax'a podoba mi się ta przedostatnia (świątynny)- ale Jaxa odblokowałem dopiero dziś...

Renekton- Renekton Dude , Renekton ze Spalonej Ziemi i BloodyFury- ale chyba ze spalonej ziemi jak bym miał brać bo wygląd skili się zmienia

Rengar- nie wiem czy kupować do kociaka skórkę, chociaz że lubię strasznie nim grać,

Kogo polecacie?:D

I wie ktoś może jakie skórki teraz będą na wyprzedaży?:D

battles,proportional,340,200,a28e3cd5e1c

Opublikowano

Witam zastanawiam się nad skórką do jednej z trzech postaci Jax, Rene i Rengar.

U Jax'a podoba mi się ta przedostatnia (świątynny)- ale Jaxa odblokowałem dopiero dziś...

Renekton- Renekton Dude , Renekton ze Spalonej Ziemi i BloodyFury- ale chyba ze spalonej ziemi jak bym miał brać bo wygląd skili się zmienia

Rengar- nie wiem czy kupować do kociaka skórkę, chociaz że lubię strasznie nim grać,

Kogo polecacie? :D

I wie ktoś może jakie skórki teraz będą na wyprzedaży? :D

Jak miał bym brać do Jaxa to tylko Nemesis. Fajnie wyglądają animacje skilli  :rolleyes: 

Renekton Dundee* - Jest niezły, ale ja bym wybrał Spalonej Ziemi, ew. Pool Party - Sam mam i polecam jest niesamowity.

Rengara jest, powiedziałbym, że gorzej niż przeciętny, ale jak Ci się podoba i lubisz grać Rengarem, to co tu się zastanawiać? 

anyway - z tych 3 wybrał bym skina do postaci, którą często gram i LUBIĘ nią grać .

Opublikowano

Do Rengara wychodzi nowy, więc bym się wstrzymał. Co do Jax'a mam Nemesis i jestem z niej zadowolony : ) Fioletowe skile są świetnie (Pax'a bym chciał, ale się nie da :CCCCCCCCCCCC) A co do Renka, spalona ziemia czerwone skile, PP ma zielone, oba są fajne : ) Wybór jest Twój.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...