Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Rankedy

Grande

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ostatnio wróciłem do cs'a go i mam kilka pytan o rankedy.

- Jak awansować do wyższej dywizji?

- Czy staty mają wpływ na dywizje?

- Czy zaczyna się od początku czy wrzuca cie po umiejętnościach?

To wszystko.

graphic.png

Opublikowano

• Przez wygrywanie kolejnych spotkań ,a także tym lepsze staty tym szybciej może wbić Ci się ranga/dywizja (tak słyszałem i też tak mi się wydaje ,że to prawda)

Obstawiam ,że tak

Po jednym spotkaniu wylosuje Ci rangę na podobnych umiejętnościach ,ale z tego co wiem zazwyczaj troszkę spadnie (i w tym przypadku obstawiam ,że chodzi o staty ,bo też wróciłem do cs po jakimś czasie zbytnio po przerwie mi nie szło i spadła mi o 3/4 dywizje w dół)

Opublikowano

Hedziu ale silver 1 to najgorsza dywizja, więc nie wiem jak to możliwe że trzeba 10 wygrać żeby do silv 1 wpaść. Osobiście dostałem sie do Silver Elite Master i jestem ciekaw po ilu meczach przydzieli mnie wyżej bo zazwyczaj jestem najlepszy w teamie ;f

graphic.png

Opublikowano

A wiec tak :

wygrywasz 10 meczy 1 za 2 i nie wchodzisz na silver tylko są brane po uwagę twoje staty np możesz dostać  od razu "AK" Wiem ze 20 takich meczy to ranga ktoras z najwyższych 

Opublikowano

Żadna z powyższych odpowiedzi nie jest wiarygodna, a tym bardziej się nie sprawdza. Nie wiadomo jak dokładnie działa system rankingowy w CS'ie ale wiadomo, że pod uwagę są brane zarówno statystyki indywidualne jak i zwycięstwa/porażki. Z początku wygląda to tak, że rangę otrzymasz po rozegraniu 10 meczy i od tego o czym wcześniej wspomniałem czyli statystyk oraz wygranych na jaką rangę wskoczysz.

1209724821770342.png
Opublikowano

Jeżeli mogę się dołączyć to:

-jaki poziom reprezentuje ranga Złoty Laur I po 10 zwycięzkich meczach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...