Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyzywamy Herobrine (B1.7.3)

rip8888

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Herobrine istniał do wersji beta 1.8.1.

Jego kod istniał w grze ale został usunięty w becie.

Jak go stworzyć?

1.Pobierz MinecraftBeta 1.7.3

2.Zainstaluj SPC(Single Player Commands)

3.W grze wpisz: spawn monster lub mob.

Otóż pojawi się ludzik używa textury char.png w mob. Czasami gdy najedziesz myszką na oczy zmienają kolor na biały. Jest to baaardzo rzadki bug.

Opublikowano

Ale koks...gdzie to wyczytałeś...w wiki minecraft ? Czy napisałeś minecraft poradnik gry-online ?(na gry-online to pisze)

Opublikowano

Ech... Kolejna osoba co wierzy w tą dziwaczną legendę .

Otóż pojawi się ludzik używa textury char.png w mob. Czasami gdy najedziesz myszką na oczy zmienają kolor na biały. Jest to baaardzo rzadki bug. 

powiedz mi skąd tą bzdurę wyczytałeś ew.jeśli niby ten "bug" występuję to daj ss lub źródło skąd to znalazłeś.

Opublikowano

Wejście nie zaczynajcie się kłócić bo za kilka dni ten temat będzie pzepełniony od kłótni czy herobrine istnieje czy nie . Jeżeli macie ochote się pokłócić to znajdście sobie jakiś starszy temat o herobrine . Zawsze kiedy ktoś robi temat o herobrine to zawsze musi być kłótnia ,mojim zdaniem powini zrobić nowy temat pod tytułem „Herobrine istnieje ?” i powini go jeszcze przypiąć pewne po kilku dniach było by już ok. 400 odpowiedzi .

Opublikowano

Ja nie próbowałem i próbować nie będe . Nie chciało by mi się tych wszysztkich gówien jak ten Minecraft beta 1.7.3 . Jestem zbyt leniwy ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...