Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja:IEM KATOWICE 2014

gawronzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Azjaci znowu górą. jak wrażenia po rozegranych meczach?. osobiście uważam że Fanatic zagrało wyjątkowo słabo jak na swój poziom. a wy , co o tym sądzicie? ;)

;p

Opublikowano

Zabrakło fnaticowi skila. mieli również słabe picki,jedynie dobre akcje były z threshem jak ratował kilka razy dupe aatrozowi..

;p

Opublikowano

Wygrali 60k na ryż xD

@topic

Nie towarzyszyły mi tak wielkie emocje jak rok temu gdy oglądałem IEM, trochę cienko, ale nie ma co narzekać oby więcej takich imprez w Polsce :)

mqdefault.jpg

Opublikowano

pierwsze 2 gry fnaticu byly dobre, ale nie potrafili skończyć ;<

gambit padł ofiarą backdoora a sądze ze jakby doszlo do 3 gry to by mieli szanse

<>

Opublikowano

Ja niestety nie byłem, ale kilka osób mi opowiadało że sporo typowych nerdów się pojawiło i psuło klimat zabawy.

Wszystkie mecze oglądałem na twitchu, powiem jedno. Fnatic gra coraz gorzej.

A ze zdjęć podobały mi się te panie :)

1978790_220654821462879_693653383_n.jpg

Opublikowano

Ja niestety nie byłem, ale kilka osób mi opowiadało że sporo typowych nerdów się pojawiło i psuło klimat zabawy.

Wszystkie mecze oglądałem na twitchu, powiem jedno. Fnatic gra coraz gorzej.

A ze zdjęć podobały mi się te panie :)

1978790_220654821462879_693653383_n.jpg

zepsuty klimat, przepychanki by tylko sie dostac do srodka, zabawa w pogo gdzie kilka dzieci zgniecionych było ktoś zemdlał, na szczęście nic sobie nie połamałem, o 13 typ z megafonem wyskakuje i mowi "hala już zapełniona" po 16 dopiero zaczeli wpuszczac jak grad zaczal napierdalac

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...