Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LifeBan, MobArena, Blokada pluginu na mapie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam problem typu MobArena i 3 Życia w LifeBan a więc:

jeśli mam 3 życia i po ich stracie dostaje bana to jak mam grać na MobArenie ? Jeśli dedne na MA te "3" razy to mam bana...

Jak to ze sobą pogodzić ?   "MA" jest na osobnej Mapie, jest może plugin który blokuje jeden plugin np na wybranym świecie ???

Jakieś skrypty na to ? Pluginy ? Prosze o Pomoc !!!

Opublikowano

Jak ten plugin nie ma takiej funkcji to nic nie zrobisz. :C

Ja miałem/mam ten sam problem z CombatLogiem, ta funkcja jest, ale za to się buguje, raz na danym świecie jest wyłączony (tak ma być), a za godzinkę już na tym świecie działa i SG nie teleportuje. :P

Tak jak mówiłem: Zainstaluj inny plugin np. hardcore/ehardcore czy coś w tym stylu, gdzie jest ta opcja. (Nie sprawdziłem czy w tych pluginach jest, ale są one dość rozwinięte, więc powinny być).

Everybody lies

uSQEFZv.png

Opublikowano

Jak ten plugin nie ma takiej funkcji to nic nie zrobisz. :C

Ja miałem/mam ten sam problem z CombatLogiem, ta funkcja jest, ale za to się buguje, raz na danym świecie jest wyłączony (tak ma być), a za godzinkę już na tym świecie działa i SG nie teleportuje. :P

Tak jak mówiłem: Zainstaluj inny plugin np. hardcore/ehardcore czy coś w tym stylu, gdzie jest ta opcja. (Nie sprawdziłem czy w tych pluginach jest, ale są one dość rozwinięte, więc powinny być).

Nic z tego ://

Opublikowano

Przydatne :D

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...