Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lamusy w zawodówkach.

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy też u niektórych w szkołach zawodowych są ludzie gimbusy ? ^^, pytam z ciekawości bo nie wiadomo co mnie czeka we wrześniu.

Opublikowano

Zawsze, w każdej szkole i każdej klasie znajdzie się chociaż jedna osoba, która nie dorosła do szkoły ponadgimnazjalnej.

Opublikowano

Zależy od poziomu szkoły. :)

Nie, w każdej xD

Moja szkoła to Zawodówka i Technikum i w obu częściach jakies "gimby" sie znajdą, a najwięcej to chyba jest ich u mnie w klasie (TI) niestety ;c

Opublikowano

Szczerze? Wole ich te gimby z zetki co się popisują byle czym, niż "sweetasnie dziewuszki i sweetasnych chłopakow" z liceum xD

Oczywiście mówimy o przypadkach, a nie o ogóle.

Ps. Chodze do technikum

Opublikowano

w każdej klasie jest jakiś gimb, nie raz gorzej, u mnie w klasie (1 klasa techikum) jest typ który na każdej lekcji wydziera się, śpiewa, zawsze na pytanie kto odpowiada "Marcin", potrafi podczas sprawdzianu wstać, podejść do kogoś i ściągać mu na oczach klasy i nauczycielki. Jeśli spotkasz jakiegoś gimba, to nie będziesz miał z nim problemów jeśli nie zaczepisz go, albo jeśli nie jest z twojego gimnazjum (bo jak cię zna z gimnazjum, o uczepi się ciebie, bo będzie cię uważał za kolegę).

Opublikowano

Nie idź do zawodówki bo nie wyjdziesz stamtąd z normalną głową.

To much idiots.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

W szkołach zawodowych jest ich najwięcej.

Taaa co Ty nie powiesz ?

Myślałem że wśród Moderatorów na MPC.

Co do tematu.Wszędzie znajdzie się jakiś pojeb.Nie ma co oceniać ludzi tylko po tym że chodzą do zawodówki.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...