Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział Titanfall

Casso.

Czy chcecie dział TF?  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie dział TF?

• Tak
      9
    • Nie
      5
    • Obojętnie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra się naprawdę miodnie, dynamiczna rozgrywka, naprawdę udany system tytanów, ogólnie rzecz biorąc - pierwszy FPS, który można uznać za równie udany co pierwszy Modern Warfare. Przydałby się dział, żeby móc pograć z kimś z forum. Do gry można tworzyć cheaty, lecz developerzy powiedzieli już, że każda ingerencja w pliki = wysyłanie logów co skutkuje perm banem.

Jest naprawdę dużo graczy, prawie zawsze jest full. 

Najlepszą wg. mnie opcją w Titanfallu jest swoboda ruchu, coś jak połączenie Mirror's Edge i Call of Duty (to połączenie przypadło mi do gustu).

Titanfall_E3_032.jpg

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

W każdej grze ingerencja w pliki, czyt. cheaty, jest karana.

Nie wiem czy jest sens takiego działu, za mało graczy moim zdaniem.

Ja bym pierwsze poczekał na rozwój gry, zobaczył czy chętni napłyną ;)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Za mało graczy? Czasami trzeba czekać, bo serwery przepełnione. Wg. mnie graczy jest naprwadę sporo, w tym polaków. Jestem pewien, że sporo osób na tym forum gra w Titanfalla. :>

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Gra bardzo "miodna", o jej popularność nie ma się co martwić, pytanie tylko czy taki dział przyjmie się na forum.

Osobiście na tak.

Opublikowano

Gra bardzo "miodna", o jej popularność nie ma się co martwić, pytanie tylko czy taki dział przyjmie się na forum.

Osobiście na tak.

Opublikowano

Za mało graczy? Czasami trzeba czekać, bo serwery przepełnione. 

W GTA Online przez kilka dni nie dało się w ogóle zalogować. A jednak własnego poddziału niema. 

Co z tego że popularna? Starbound był w steamowych topkach, pobił DayZ Standalone, i jak skończył dział? 

Aktualnie nie. 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Gra jest genialna , mysle ze mozna nawet powiedziec ,ze jedna z najlepszych gier ostatnich 2-3 lat.

Mysle , ze gdybybyla F2P to odrazu by tu była. Ale jako ,ze jest płatna , to 95% dzieciarni stad nie stac na kupno giereczki.

Dlatego pomijajac fakt , ze gra jest mega popularna ,a w grze co krok mozna spotkac polaków , to nie nadaje sie tutaj. Tu jest srodowisko wylegarni dla darmowych bananowców.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra jest genialna (wiem bo mam), ale dopóki twórcy nie wprowadzą oficjalnego wsparcia dla modów to o czym planujecie pisać? Ja aktualnie jestem na nie.

Edit

I nie rozumiem co wy bredzicie pisząc że gra nie jest popularna. To że o tym na tym forum nie piszą (bo właśnie nie ma o czym) to nie oznacza że nikt jej nie zna. Serwery zawsze pełne.

Admin Cienia
Opublikowano

Można jeszcze wstrzymać się z dodaniem działu, na dzień dzisiejszy jestem na nie.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...