Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Mody, dodatki i inne bajery.

Mati_0504

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Zacznę od tego, że długo nie grałem w Minecrafta ale znowu wzięła mnie na to ochota. Na początku chciałbym się dowiedzieć jaka jest aktualna wersja gry. Nie grałem od wakacji tak więc nic od tamtej pory nie wiem. Chciałbym również grać na modach bo gra sama w sobie mnie trochę nudzi. Poniżej wypiszę Wam mody i chciałbym abyście mi napisali, czy wszystkie są ze sobą kompatybilne. Napiszę też jakich modów szukam. Mam nadzieję, że coś dla mnie znajdziecie :) Aha, jeszcze jedno - słyszałem coś, że teraz nie wgrywa się modów, o co z tym chodzi? Już nie mogę zrobić sobie normalnie paczki modów czy jak to wygląda?

Ogólnie chcę zrobić sobie paczkę modów typu technic pack + adventure.

- Industrialcraft

- Buildcraft

- Thaumcraft

- Equivalent Exchange

- Railcraft

- Pamcharvest

- Traincraft

- Pipeline

+ chciałbym mod na więcej roślin (jakiś inny niż pamcharvest). Jak grałem to był i dodawał sporo nowych drzew, krzaków i właśnie roślin. Jakiś mod na więcej rud. Jakieś nowe moby, bossy i narzędzie. Tylko chciałbym, aby wytwarzanie nowych narzędzi było trudne i jakieś jak pisałem bossy, które można łatwo zabić nowymi narzędziami a nie np. diamentowym kilofem bo dla mnie wtedy nie ma sensu robić tych lepszych. I jakiś mod na dungeony, widziałem kiedyś mod na zombie, szkielety w zbrojach i tam też były dungeony.

Da się jakoś to sklecić, będzie wszystko działało? Paczkę sam sobie zrobię. Za pomoc limit!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...