Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam aplikacji do odtwarzania filmów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję dobrej aplikacji która odtworzy mi film na moim androidzie, prosze podawajcie propozycje oprócz mx player.

Opublikowano

jakim telefonie??  jak mx ma problemy to masz problem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Pobrałem filmik z youtube dokładnie ten: 

i teraz na urządzeniu nie chce mi go wyświetlić, a gdy pobrałem mx playera to wyświetliło ale niesamowicie lagował, mój telefon to huawei move balance.

Opublikowano

Screencast Video Recorder jest on płatny ale z jakiegoś chomika pobierzesz na moim lg l3 śmiga znakomicie ;)

21278_23_03_12_11_09_58.png

Opublikowano

Zrób wipe'a

Co to takiego? Przepraszam jeśli zadaje banalne pytanie, ale nie jestem jakimś specem w tych tematach.

Opublikowano

Co to takiego? Przepraszam jeśli zadaje banalne pytanie, ale nie jestem jakimś specem w tych tematach.

Wystarczy znać sekret Google.pl. Wgraj Nowy system, albo, jak mówiłem, zrób wipe'a

17052109001382846035.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o muzykę to całkiem fajnie spisuje się PowerAmp (tylko ten jest niestety płatny). Co do filmów to korzystałem z domyślnego Androidowego odtwarzacza - dopóki nie odkryłem MX Player - odtwarsza właściwie wszystko. Z innych przydatnych odtwarzaczy które testowałem to:
MoboPlayer - ma dobre recenzje na Google Play, jest szybki i nie powinien się zawieszać - dobra alternatywa dla MX Player
mVideoPlayer - trochę mniej popularny ale też poradzi sobie z większością znanych plików filmówych na Androida.
RockPlayer Lite - miałem go kiedyś, ale ostatecznie został wyparty przez inne - powyżsaze odtwarzacze.
Powiem Ci jeszcze, że do tych standardowych zastsowoań to spokojnie wystarczy Ci ten wbudowany odtwarzacz video. Gdyby jednak chciał poszukać jeszcze czegoś innego to zajrzyj na  yourapps.info/aplikacje-na-telefon - jest to witryna na której masz ponad 2 tysiące recenzji aplikacji na smartfony. Wejdź w użytkowe -> multimedia. Na pewno uda Ci się coś tam znaleźć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...