Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jakiś czas temu wbiłem do brąz 1 po wygraniu 5 unrankedów wszystko było ok serie do silver 5 miałem po jakiś 2 dniach i tu sie zaczyna problem zaczeło dobierać mi jakiś debili do teamu by wyjsc z brazu musiałem wygrac 3 mecze ale wszystkie przegrałem .... Miałem ok 70 punktów po tych przegranych a teraz mam 46 ... Od tego czasu nie moge ani jednego rankeda wygrac ... Co robić ?

Opublikowano

Zrobić sobie przerwę od rankedów i dać fustracji zejść do poziomu sprzed lose-striku.
Daj sobie spokój z LoLem nawet do nadchodzącego weekendu, pograj w coś innego i dopiero wtedy wróć do gier, zaczynając od jakiś botów na rozluźnienie (ludzie na cop.vs.AI potrafią rozkręcic dobrą zabawę). Pograj w ten czas w coś innego.

Nic na siłę.

Wszystko młotkiem!

wikmk9.jpg

Opublikowano

raz wygrasz raz przegrasz, raz wygrasz 5 po kolei, raz przegrasz  6 z rzędu - Konfucjusz 494 p.n.e

co do tego co masz teraz robic to ja bym kupil IP boosta nazbierał 6300 na victora i karował z mida

Opublikowano

Własnie o tym mówię taką grę mam na codzien nic się wygrać nie da ;cc

Malph co chwilę wychodził i wchodził to co tam się działo to parodia xD

W 20min mieliśmy wszystkie towery rozwalone... 

post-865936-0-62619100-1395009641_thumb.png

Opublikowano

No co zrobisz? Nic nie zrobisz. Myślisz, że wyżej jest lepiej? Gold i Platyna to ligi pełne boostowanych zer z brązu. Ja Ci polecam grać champami, które mogą wyccarować grę, albo chociaż jungle i wspomagać inne linie. Mówię Ci to działa. Najlepiej wyluzuj się i nie daj się wnerwiać, bo wtedy gra się gorzej, sprawdzone.

Opublikowano

Witam.

Jakiś czas temu wbiłem do brąz 1 po wygraniu 5 unrankedów wszystko było ok serie do silver 5 miałem po jakiś 2 dniach i tu sie zaczyna problem zaczeło dobierać mi jakiś debili do teamu by wyjsc z brazu musiałem wygrac 3 mecze ale wszystkie przegrałem .... Miałem ok 70 punktów po tych przegranych a teraz mam 46 ... Od tego czasu nie moge ani jednego rankeda wygrac ... Co robić ?

Grać? Nie wytykaj błędów Teamowi, tylko najpierw spójrz na siebie. Popraw to co musisz bo farma ssie nawet jak na brąz(ss) :)

Wygrywasz linię? A reszta sobie nie radzi? Zaczynasz roamować i pomagać. Pickuj swoje mainy, a nie tam gdzie musisz to idziesz.

Opublikowano

Zawsze graj swoje, staraj się pomagać i roamować, nie flame'uj, bo to przynosi potem nieodwracalne skutki. Patrz najpierw na siebie, potem oceniaj grę innych, to tak dla zapamiętania. Po prostu graj, jak nie idzie, to następne mecze i tak dalej. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...