Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banowac Pentastealerow.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio gralem lb dobrze mi szlo i nagle quadrakill ale oczywiscie dlaczego niebylo penty? Bo noob dobil.

Nawet jak patrze ze ktos dobija komus pente to we mnie sie gotuje doslownie jak dla mnie za penta steal powinien byc ban na 2 tygodnie.

Opublikowano

Wyżal się na forum, kurwa pomoże. Ban powinien być dla ciebie na dwa tygodnie, bo na 100% flame z twojej strony był. Nie powinno być bana, bo nie ma nic takiego jak ks w tej grze, sry

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Jeszcze czego? I może renta inwalidzka za doświadczone szkody psychiczne?
Za takie nastawienie jak tutaj powinien być ban na 2 tygodnie. Nie wiem czy trollujesz czy co......

Jednym słowem, nie nie zgadzam się z Tobą.

Handluj z tym.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Wiem ze niema ks w lolu ale pentasteal jest i taky ludzie niemaja honoru jak dla mnie.

Nie mają honoru? Gnije z ciebie xD

To, że ktoś ci zabiera pente, znaczy że ma na ciebie wyjebke. Wybacz, ale jeśli zabierasz teamowi wszystkie fragi, nie dziw się że ci zabiorą pentę. Płakanie o kradzież penty to jak płakanie o kradzież doubla, daje ci ta penta jakieś bonusy, czy tylko chcesz pokozaczyć przed ziomkami z osiedla?

poprawka.png

Opublikowano

I tak mialem 23 penty ogolem wiec tak bardzo mi niezalezy ale i tak tacy ludzie maja po prostu bol dupy i dlatego stealuja penty.

Opublikowano

Tylko spokojnie i bez wyzwisk.
Cóż możesz się z tym czuć źle ale nie powinieneś raczej płakać o to - gra to gra (w pewnym sensie jest jednak ważna), a zabranie penty nie wpływa na to czy wygrasz czy przegrasz ;)
Jak już pisałem, handluj z tym i tyle! Nie dajmy się ponieść skrajnościom! 

wikmk9.jpg

Opublikowano

Nie dobijalem kili mojemy teamowi a po drugie lb jest ciezko zdobyc pente.

LB CIĘŻKO ZDOBYĆ PENTĘ? JEŚLI JEST NIĄ DLA CIEBIE TRUDNO PENTE ZROBIĆ, TO ZREFUNDUJ CHAMPA, ALBO NIM NIE GRAJ.

Ma pojebany burst, nafeedowana oneshotuje veigara, który jest jednym z najmocniejszych nukerów w grze. :>

poprawka.png

Opublikowano

łał zestilowali Ci jedną pente i już cry na forum.

Takie życie, musisz z tym żyć.

Opublikowano

Ja miałem fiorą raz w jednej grze cztery quadre kille... 

Bóg mnie nie kocha, nie dał mi penty, tylko 4 quadry (Pozdrawiam poppy jeśli tu jesteś - hate you, bo tylko ty zostawałaś i mi ciebie kradziono).

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Ja odkąd gram w lol'a ( mam 18 lv xD ) jeszcze nie zrobiłem pentakilla i dobrze mi z tym. Już wole nie mieć tej pentakilli  a wygrać rozgrywkę. Jeśli tak bardzo się przejmujesz to radze Ci kup sobie "Maść na ból dupy" xD

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Nie chcesz, żeby ksuli Ci penty? Graj tylko mecze premade z kumplami to nie powinien Ci nikt penty ukraść:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

hahahah, jaka beka xD ''nie mają honoru'' PADŁEM xD

Ja osobiścię zawsze stealuje pente. Czemu? bo jest śmieszniej.

Po 2gie, jeśli koleś czekał na steal to po co biłeś? skoro wiedziałeś że i tak weźmie :)

po 3cie. Powinni Ci dać bonusowo skin, 975RP. 50LP i jeszcze perma ban dla nooba który Ci sksuł. Przecież to była twoja penta, tylko jesteś na tyle wypierdolony w kosmos, że nie umiesz jej wziąść...

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

hahahah, jaka beka xD ''nie mają honoru'' PADŁEM xD

Ja osobiścię zawsze stealuje pente. Czemu? bo jest śmieszniej.

Po 2gie, jeśli koleś czekał na steal to po co biłeś? skoro wiedziałeś że i tak weźmie :)

po 3cie. Powinni Ci dać bonusowo skin, 975RP. 50LP i jeszcze perma ban dla nooba który Ci sksuł. Przecież to była twoja penta, tylko jesteś na tyle wypierdolony w kosmos, że nie umiesz jej wziąść...

Nie chcę być nie kulturalny i muszę to napisać: pisze się,,wziąć''. Ić po suownig.

Jan miodek przejmuję mpcforum.

Opublikowano

Ban na dwa tygodnie za ks? Serio? Uninstall this game plox. Mam nadzieję że nigdy nie będę miał (nie)przyjemności z tobą zagrać. To tylko gra a penta nie świadczy o umiejętnościach gracza.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak KS, przecież to gra drużynowa :P

Opublikowano

Mnie jak ktos zestealuje to siedze spokojnie, nic nie pisze moze sie posmieje-NO ALE ZAL DUPE SCISKA NA MYSL ZE MIALBYM KOLEJNA PENTE DO KOLEKCJI NA RANKED STATS I JAKIS NERD STEALUJE. Okropne uczucie, zycze wam duzo zestealowanych pent :*

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Not sure if trolling or just stupid.

Człowieku nie istnieje coś takiego jak steal w lolu. Może typek niezauważyl że masz quadre? Był może tak pochłonięty i,skupiony na grze i wygranej że porostu nieświadomie zabrał killa.

Opublikowano

Not sure if trolling or just stupid.

Człowieku nie istnieje coś takiego jak steal w lolu. Może typek niezauważyl że masz quadre? Był może tak pochłonięty i,skupiony na grze i wygranej że porostu nieświadomie zabrał killa.

e tam specjalnie tak robią ;f

@top

Nigdy w życiu, chociaż mi też nie dali penty [ranked]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...