Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Diamond- Reaktywacja

DarwoR

Reaktywacja  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie reaktywacji?

• Tak, chce reaktywacji
      5
    • Nie, wole coś nowego
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Dzisiaj rozmawialiśmy razem z @Evor™ o Diamondzie i doszliśmy do wniosku,że skoro administracja całkowicie go olała to powinien zostać on reaktywowany przez inną.

Teraz mamy kilka pytań do Was!

Czy jest sens reaktywacji tego serwera?

Czy i jakie chcecie modyfikacje względem czystego Diamonda?

Propozycja nazwy, myśleliśmy o Diamond2 czy coś w ten deseń.

Pozdrawiamy i prosimy o dyskusje i wymianę poglądów. Jeżeli projekt będzie budził zainteresowanie, na pewno nie porzucimy go tak jak poprzednia administracja.

Dla najbardziej aktywnych w temacie, oraz za wymyślenie jakiejś porządniej nazwie przewidujemy SM!

Opublikowano

Bardzo fajny serwer był, jestem jak najbardziej za reaktywacja.

+ na diamondzie było dość dużo błędów, postaram sobię przypomnieć i wtedy napisze, napewno tych błędów nie moze być.

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Jest sens ale sie za to nie bierz bo to spierdolisz jak swoje zycie ;]  To powinny robić osoby kompetentne  a nie dzieci co gimnazjum nie skonczyly, sorry ziomeczku ;] taki mamy klimat ;]]

Opublikowano

harnasiek chilluj - odpisz na GG cze

Ps. Ja z gimnazjum nie jestem mogę się pochwalić nawet świadectwem ukończeniem cze.

Opublikowano

Jest sens ale sie za to nie bierz bo to spierdolisz jak swoje zycie ;]  To powinny robić osoby kompetentne  a nie dzieci co gimnazjum nie skonczyly, sorry ziomeczku ;] taki mamy klimat ;]]

Nie robie tego sam, jeżeli mnie nie znasz to sie nie wypowiadaj, że nie skończyłem gimnazjum hah.

Robie to z @Evor™ 'em elo.

Opublikowano

Nie robie tego sam, jeżeli mnie nie znasz to sie nie wypowiadaj, że nie skończyłem gimnazjum hah.

Robie to z @evor 'em elo.

Evor to tez agent, ale coś potrafi jednak tak czy siak ty w teamie to serwer ma gwarantowane brak grywalnosci , za wielkiego cwaniaka zgrywasz a kurwa nic nie potrafisz xdxdxdxd pewnie mi powiesz jeszcze ze masz pliki na kompie bo ci je oddali za darmo

Opublikowano

Evor to tez agent, ale coś potrafi jednak tak czy siak ty w teamie to serwer ma gwarantowane brak grywalnosci , za wielkiego cwaniaka zgrywasz a kurwa nic nie potrafisz xdxdxdxd pewnie mi powiesz jeszcze ze masz pliki na kompie bo ci je oddali za darmo

Nie mam zamiaru się wdawać z Tobą w dyskusje albowiem ten temat nie jest do tego. Uzasadnij ten 'brak grywalności'.

Opublikowano

Nie mam zamiaru się wdawać z Tobą w dyskusje albowiem ten temat nie jest do tego. Uzasadnij ten 'brak grywalności'.

napisałbym, dlatego, ze jestes idiota, ale nie chce cie obrażać dlatego napisze, bo byś zaczał olewac serwer jakbyś pinionszki zobaczył bo dzieciakowi od kasy sie szybko w glowie przewraca w dodatku jeszcze raz powtorze ze nic nie umiesz a evor sam by nie dal rady ogarniac all xD xd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...