Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL = Kasa?

DelmaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A, konkretniej? Ile gier ( wygranych/przegranych?) trzeba by zagrać, żeby cokolwiek dostać?

Opublikowano

Nie ma żadnej reguły.

Wystarczy w ogóle się pokazać i masz sponsorów, a sponsorzy dają sprzęt, więc hajs zbędny (Rzecz jasna im lepsze miejsce, tym więcej hajsu).

Opublikowano

Nie no, musisz jednak trochę powygrywać, pokazać się, hajs z tego mizerny tak czy siak, ale może ktoś się tb zainteresuje.

Opublikowano

5 vs 5

poza tym

co sobote 800zł czyli jest to 160zl na łebka...

do tego

final miesiaca - 2000zl - czyli 400zl na lebka i kazdy dostaje triumpha ryzia :>

do tego

esl europejski też zdobywasz kasę. poza tym dostajesz rpki zawsze 4800 za 1-sze miejsce wiec nie jest tak zle.

a jak malo kasy to stworzcie wasz wlasny boosting team 20% ceny mniejsze niz u konkurencji i tak bedziecie zarabiac i moze 300zl kazdy tygodniowo conajmniej :P

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Raczej by było tak że gdybyś grał 1v1 to by sie tobą drużyna zainteresowała a potem sponsorzy :D

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Nie wiem czemu założyłeś taki temat jak się nawet nie dostaniesz do normalnego gopla 5 v5 w top 10 . Pewnie twój team jest złożony osób z golda/platyny , a nawet może silvera , ale te top 5 teamów posiadają d1-challengery . Ale co do tematu tak da się zarobić dużo , ale najpierw dostań się do top 3 gopla przez 5-10 gopli to wtedy może się sponsorzy zainteresują :)

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Hm, no tak, moja drużyna składała by się z golda/platyny, jedna osoba ma chyba diament. A są jakieś rozgrywki, które np. nie biorą pod uwagę wszystkich drużyn? Tylko np. te słabsze czy coś w tym stylu? Aby słabsi mogli się wybijać i przy tym też podłapać coś kaski.

Opublikowano

Hm, jak sądzisz, mielibyśmy szanse zająć jakiekolwiek znaczące miejsce będąc na poziomie Gold I - Diament V?

Opublikowano

To co piszesz jest śmieszne. Nie masz pojęcia na temat żadnych rozgrywek, jak to wszystko działa, wygląda. Naoglądałeś się IEM'u w Katowicach i teraz śnisz i złotych jajeczkach. Najpierw nauczcie się grać całym zespołem na poziomie (czyli przegrane godziny każdego dnia całym zespołem), wyuczenie się własnych taktyk, zapamiętanie zachowań kolegów z drużyny, wyuczenie się gry zespołowej oraz solowej. Jeśli dojdziecie team'em do diamentu, a każdy z Was na solowych rankedach też osiągnie co-nieco (również mowa o diamencie) zacznijcie startować w polskim ESL'u. Jeżeli wygracie go parę razy z rzędu starajcie się wspiąć wyżej. Obecnie jestem niemalże pewien, że nie wygralibyście dwóch rund w polskim ESL'u. 

rmklpmotoxqn.png

Opublikowano

Tzn, nie naoglądałem się IEM'u :P Myslałem o ESL już wcześniej, postanowilśmy założyć drużynę, i tak jak tutaj napisaleś, będziemy ostro ćwiczyć, ale prawdopodobnie zapiszę drużynę do rozgrywek, aby po prostu sprawdzić, jak potoczy się rozgrywka, czy będziemy totalnie zgnieceni, czy jednak coś  zrobimy. Dziękuję Ci za tą odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...