Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Problem z Aatroxem

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Nie mogę iść full ad bo na hita mnie ściągają, a jak idę pod tanka to nie mam attack speeda i dmg i jest lipa bo nic nikomu nie robię.Jaki build złożyć?

Opublikowano

Budujesz tak:

Berserkery, botrk, omen/oblicze, zefir, hydra/krwiopijec i na koncu skladasz MoM ( Paszcza malmortiusa) albo sytuacyjnie możesz warmorga

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

berserkerki -> botrk -> składasz połowe warmoga -> krwiopijec -> dokańczasz warmoga -> last whisper -> czarny tasak

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ok dobra obczailem ze na aatroxa core to BOTRK.Zawsze skladam 4 ofensywne(jak ide pod dps)(do ofensywnych zaliczam botrk) i dwa defensywne, chyba ze pod offtanka to wtedy na odwrot(dwa ofensywne np. botrk jako core i Bloodthister)Czyli robie tak ze skladam najpierw botrk i potem to czego potrzebuje(widze ze mam botrk,ale malo dmg to kupuje dmg, z armorem na odwrot) tak?

Opublikowano

@UP dzieki, tylko jesli mam na lini np. takiego lee sina skurvisina co mi bardzo duzo(ma dobre runki i masterki) jedzie to moge np. po zlozeniu botrk zamiast napierdalac hydre zlozyc omen(czy cos innego na armor?Czy musze to zlozyc w podanej kolejnosci?Aatrox dodam to aktualnie jedyna postac ktorej nie umiem budowac :(

Opublikowano

Kolego ludzie którzy wypowiadali się na samym początku to idioci, z wyjątkiem użytkownika Hostencja, nigdy pewnie nie grali Aatroxem :)

Polece ci mój build na topa :)

Lecisz szybkiego Botrka/Tabi*merce*berki

Potem składasz pas giganta do omena 

lecisz Hydre

Dokańczasz omena 

Lecisz oblicze ducha 

i ostatni itemek możesz iśc pod AS lub takiego melecika który zajebiście działa z aatroxem bo slowuje przeciwników :) polecam taki buildzik :) bijesz strasznie dużo, jestes tanky i masz bardzo dużo przeżywalności :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...