Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem CF

sztabka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włączam grę, pokazuje się okienko >klikam START GAME > ładuje się i wyskakuje taki błąd;

62168101468262280413.jpg 

Robiłem wszystko: reinstalacja na inny dysk, ściąganie na nowo instalki, wylaczanie włączanie zapory, nawet zrobiłem format dysku całego i nadal to samo. O co chodzi ? Ma ktoś może ten sam problem?

Opublikowano

wiesz co działało na jedna mapkę, na drugiej mnie wywaliło w połowie i wyskoczył znów ten błąd.... więc to musi być jeszcze jakiś inny problem..

jakieś propozycje..?

Opublikowano

ogarnąłem to tak: ale ciągle mnie wywala podczas gry po kilku mapach zagranych ten sam bład..

Wchodze w folder crossfire> klikam 2 razy Aegis.exe nic sie nie wlacza i normalnie wlaczam crossfire i dziala... ale tak jak mowilem wywala mnie po kilku mapach.. Ma ktoś jeszcze jakis pomysl :D Jak nie wlacze wczesniej Aegis.exe to crossfire mi sie nie wlaczy bo od razu wyskoczy ten blad ;]

Opublikowano

ogarnąłem to tak: ale ciągle mnie wywala podczas gry po kilku mapach zagranych ten sam bład..

Wchodze w folder crossfire> klikam 2 razy Aegis.exe nic sie nie wlacza i normalnie wlaczam crossfire i dziala... ale tak jak mowilem wywala mnie po kilku mapach.. Ma ktoś jeszcze jakis pomysl :D Jak nie wlacze wczesniej Aegis.exe to crossfire mi sie nie wlaczy bo od razu wyskoczy ten blad ;]

Sprawdź jeszcze antyvirusa/zapore i dodaj ten program do wyjątków, jako bezpieczny, zaufany.

Opublikowano

nie mam antyvira, a w zaporze windowsa 7 jak mam ustawić do wyjątków ?

1395259344-U179206.png

1395259359-U179206.png

1395259382-U179206.png

1395259397-U179206.png

Chociaż mi się wydaje, że nie w tym tkwi problem, skoro antyvirus nie blokuje(nie masz go).

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...