Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Mainowanie Zeda ma sens ?

Rocketeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóz bardzo przyjemnie gra mi się na midzie Zedem, lecz nie zawsze będę mógł nim iść na tą linię ... . Czy dalsze mainowanie tego championa ma sens ? Czy może jeszcze ogarnąć do poziomu dobrego jakąś inną postać na jednocześnie mida,topa i jungle ? Prosiłbym o przykłady takich postaci na te linie(mid,top,jungle).

Opublikowano

Ma sens, pooglądaj sobie na youtubie akcje Fakera, najlepszy Zed na świecie ;) Jak dla mnie poza nim to jeszcze Khazix się nadaje, ale z topem u niego średnio.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Ma sens, pooglądaj sobie na youtubie akcje Fakera, najlepszy Zed na świecie ;) Jak dla mnie poza nim to jeszcze Khazix się nadaje, ale z topem u niego średnio.

Wczoraj wieczorem oglądałem Bjergsena, jednego z najlepszych midderów świata ;p. Ładnie kosił zedem, dzięki za info.

Opublikowano

mainowanie ma sens, ale wystarczy trafić na ogarniętą Kayle i możemy prosić o switch'a .

Specjalista
Opublikowano

A czy ją wiem, kayle jakąś op na zeda nie jest , bardziej boję się diany a tak to zed jedzie wszystko

Opublikowano

Boisz się ? heh. pooglądaj np. Bjergsena tak jak kolega @up pisał i popatrz jak gra zedem, pooglądaj też innych graczy ( najlepiej jakiś mistrzów ) jak grają tą postacią. oglądnij pare razy co on tam robi, jak ucieka, idzie,bije itd. DIABEŁ TKWI W SZCZEGÓŁACH jak to mówią :)

Możesz równiesz poogladać Hai :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Zed niszczy większość apc jesli umiesz nim grać. Co ważne, nawet jeśli przegrasz linię to jesteś w stanie carrować gry. Opanowanie zeda pozwoli Ci zajść bardzo daleko. Zauważ, że nadaje się on równiez na topa i junglę.

Możesz użyć logiki by usprawiedliwić wszystko. To jest jej potęga, a zarazem wada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...