Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Książka java jdk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam książki java jdk w języku Polskim, książka musi być dobra, cena do 300zł, możliwość wysyłki przy zakupie i płatność przelewem w sklepie online.

#Edit książka języka java też potrzebna najlepiej aby spełniała wymagania tego co jest wyżej.

daję limit.

Opublikowano

Wat? Książka java jdk wtf?

Wujek google i masz za darmo.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
public class Book() {
     String title;
     List<String> pages;
     File cover;
}

Mam nadzieję że pomogłem.

A tak na serio, to do nauki wcale nie jest potrzebna książka. Im więcej umiejętności logicznego myślenia i poziomu IQ - tym łatwiej się nauczyć podstaw. Potem jest z górki.

Opublikowano
public class Book() {
     String title;
     List<String> pages;
     File cover;
}

Mam nadzieję że pomogłem.

A tak na serio, to do nauki wcale nie jest potrzebna książka. Im więcej umiejętności logicznego myślenia i poziomu IQ - tym łatwiej się nauczyć podstaw. Potem jest z górki.

Pssh jakiś gostek ma IQ 180 i nie może obliczyć 2+2 ale 321980948/21873*321312 może. To IQ można sobie podarować, no chyba że masz dodatkowy chromosom to może być problem.

Opublikowano

Pssh jakiś gostek ma IQ 180 i nie może obliczyć 2+2 ale 321980948/21873*321312 może. To IQ można sobie podarować, no chyba że masz dodatkowy chromosom to może być problem.

Poziom IQ nie wyznacza szybkości myślenia. Wiem że można go sobie wsadzić w wiadome miejsce, więc sprostuję, chodziło mi o umiejętność tworzenia algorytmów, coś w ten deseń.

Co do tego dodatkowego chromosomu to jest ciekawa rzecz, że przez taką "błachostkę" ludzie dotknięci zespołem downa mają tak utrudnione życie :/

Opublikowano

JDK to jest java development kit, czyli zestaw narzędzi do pisania w javie. Jako takiej książki do tego nie ma, polecam dokumentację API:

http://docs.oracle.com/javase/7/docs/api/

A kursy to zupełnie inną drogą. Książki ci nie polecę, żadnej nie znam, warto rzucić okiem na javastart.pl czy na ten dział w poszukiwaniu kursów języka Java.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...