Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z renderowaniem w Camtasi

zielakn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie to napisac ale nie moglem znalezc odpowiedniego dzialu ale mniejsza chodzi o to ze kiedys mialem camtasie i filmy 7 minutowe renderowaly mi sie max 15 min ten sam komputer to samo wszystko ale przestalem ngarywac i usunalem camtasie i zainstalowalem od nowa i teraz taki film 7 min mi sie renderuje ponad godzine nie wiem co i jak ale dodam ze kiedys jeszcze taki film mial 20 mg i byl hd zero problemow wszystko pasi i hula a teraz ma ponad 180mg i naprawde ciezko a zapisuje tak samo jak kiedys tak samo w mp4 i nie wiem czy w avi bedzie mniej wazyl i krocej renderowal czy jak bo nie wiem camtasia tak samo wersja 8 w czym problem?

Opublikowano

Podczas renderowania ma duży wpływ k.graficzna oraz procesor. Nie zauważyleś może że CPU podczas renderowania sie zwieksza?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

kiedys mialem wszystko po włączane i nic sie nie dzialo gadalem na skypie mialem odpalonego neta komp troche przymulał ale ogólnie renderował 10 min max a teraz bez skypa i neta sie godzine renderuje 

Opublikowano

kiedys mialem wszystko po włączane i nic sie nie dzialo gadalem na skypie mialem odpalonego neta komp troche przymulał ale ogólnie renderował 10 min max a teraz bez skypa i neta sie godzine renderuje 

Komputer wraz z czasem się zużywa i staje się mniej wydajny. Proponuje zrobić format kompa. Czemu? Windows jest najbardziej chłonnym systemem i możesz mieć na dysku mnóstwo śmieci o których wg. nie wiesz i przez nie masz gorszą wydajność kompa.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...