Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało znana, niedoceniona postać dla nooba.

Derout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem newbie, ale grałem w lola więc co to moba i jak wygrać to wiem. Szukam herosa, który jest mało grany, a jest naprawdę silny. Coś dla nooba takiego jak ja. Grałem trochę luną i mi się bardzo podobała (Priestess of the Moon z WC3 <3), a jestem ciekaw co wy możecie mi znaleźć i od razu proszę o link do poradnika jakiegoś, bo nie ogarnę builda i skilli.

PS O co chodzi, grałem kiedyś 1-2 mecze i miałem trochę punktów bojowych, loguje się dziś i 1 lvl i 720/100 Punktów Bojowych czy coś takiego. Zagrałem mecz, level up, zagrałem drugi, level up, zagrałem trzeci, level up. xD o co biega? :D

Legenda
Opublikowano

Weż abbadona. A co do poziomów. Im większy tym masz możliwość dropnięcia lepszych itemów, odblokowane nowe tryby gry.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Jak dla mnie Terror Blade. Może i jest to jedna z najnowszych postaci ale nikt nim nie gra. Jest on też prosty do ,,ogarnięcia'' / Build masz w lewym górny rogu bo rozpoczęciu rozgrywki.

Opublikowano

Bo kiedyś co level musiałeś miec 1000 expa, teraz z 1 lvla na 2 masz 120, z 2 na 3 240 i tak do 7, dopiero potem masz 1000 na level.

Co do postaci - Abba, Venge, Necro, Lina, Lion.

Opublikowano

Lina, Abbadon, Necro, Lich, Lion wymieniłbym jeszcze Sniper'a bo do niego nie potrzeba większego skilla ale sie wstrzymam w sumie jak będziesz chciał to sprawdzisz.

Legenda
Opublikowano

Lina i Sniper to mało znane i niedoceniane postacie? o.O

Sprawdź Licha i Abbadona ;)

Lich jest często grany, więc proszę nie wprowadzaj w błąd. Jak zaczęto grać nim off/support na pro scenie zaczęto to również na TMM oraz zwykłych pubach.

Zobacz jeszcze Chen'a (ale jak nie ogarniesz zmiany grup itd to nie bierz się za tą postać) (nigdy nim nie siedź na lini. to tylko jungler)

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Lich jest często grany, więc proszę nie wprowadzaj w błąd. Jak zaczęto grać nim off/support na pro scenie zaczęto to również na TMM oraz zwykłych pubach.

Zobacz jeszcze Chen'a (ale jak nie ogarniesz zmiany grup itd to nie bierz się za tą postać) (nigdy nim nie siedź na lini. to tylko jungler)

Na rankingowych pewnie i tak, ale domyślam się, że On dopiero zaczyna grę i gra z noobami z podobnym poziomem.. czyli Riki, Sniper, Bounty i tak w kółko..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...